Alt, hvad du behøver at vide om skærmvægge

//

Skærmvægge er den perfekte måde at opdele et rum på uden at skabe en permanent skillevæg. De kan bruges i både bolig- og erhvervsområder og findes i en række forskellige stilarter og farver. I denne artikel vil vi diskutere, hvad skærmvægge er, hvordan de er lavet, og hvilke fordele de har. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige skærmvæg til dine behov!

Hvad er en skærmvæg?

En skærmvæg er en type skillevæg, der er lavet af forskellige materialer, der er forbundet med hængsler eller på en anden måde. Skærmvægge er normalt fritstående, hvilket betyder, at de ikke er fastgjort til loftet eller gulvet, og de kan flyttes rundt efter behov. Hvis man har et stort rum tilgængelig, så kan man bruge skærmvægge til at opdele rummet i forskellige rum i henholdvis soveværelse, opholdsrum og eventuel walk-in garderobe. Skærmvægge kan altså bruges i boligområder til at opdele et rum i forskellige rum, og det er en fantastisk måde at skabe en mere åben og rummelig følelse i et lille eller trangt rum.

Skærmvægge er også gode til at skærme for rod, eller noget, der ser mindre godt ud, så kan man stille sådan en skærmvæg op, så den netop skærmer.

Skærmvægge ses ofte i kontorlokaler til at skabe midlertidige skillevægge mellem arbejdsstationer eller for at skabe privatliv til møder eller blot de ansatte. De er en god mulighed for at skabe privatliv, så medarbejderne ikke føler sig overvejet bagfra. Samtidig skærmer de også for at man ikke selv bliver distraheret, når man arbejder.

Hvordan fremstilles skærmvægge?

Der er mange forskellige materialer, der kan anvendes til at lave en skærmvæg, herunder træ, metal og plast. Den mest almindelige type skærmvæg er lavet af stofpaneler, der er forbundet med hængsler. Denne type væg kan nemt foldes sammen, når den ikke er i brug, hvilket gør den til en god mulighed for små rum.

Skærmvægge kan også være lavet af vinyl eller andre typer plastfolie. Disse vægge er normalt billigere end stofvægge og kan nemt tørres af, hvis de bliver beskidte. Skærmvægge behøver absolut ikke at være kedelige, derfor kan du også finde skæmvægge med unikke og livlige prints af alt muligt. Det kan være et motiv fra naturen, fra en lækker sandstrand, fra ørnene, blomstermotiver, dyremotiv, objekter eller figurer fra en bestemt film eller tegenserie. Kun fantasien sætter grænser for, i forhold til, hvad der skal være på din skærmvæk.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark