En kapok madras er et godt tiltag til din grønne livsstil

//

Den grønne omstilling og den grønne livsstil

Ja, der er mange måder at leve sit liv på. Man kan vælge at se stort på fremtiden, men man kunne jo også vælge at se lidt længere frem ud i tiden og tage de lange briller på. Får man sig en kapok madras, så har man gået et stykke af vejen, da denne er en miljøvenlig madras og er et af de miljøvenlige produkter det er værd at lægge mærke til. Det at gå hen imod den grønne omstilling og at tage økologi og miljøvenlige livsstilsprodukter med i sine overvejelser som forbruger er en virkelig vigtig ting. Som fx valget om at finde sig en kapok madras.

En bæredygtig mode viser vejen frem mod grøn omstilling

Man kan også se sig om efter en bæredygtig mode i de grønne butikker og på de grønne digitale markedspladser. Der er hårdt brug for flere grønne forbrugere ligesom der er brug for at vi holder igen med vores forbrug. Når vi så endelig skal forbruge kan vi være betænksomme og vågne og have vores klima in mente til gavn for vores moder jord og alles ve og vel. Det er jo fremtiden det gælder.

Få dig hellere en kapok madras

Hvordan bærer du dig mon ad med at leve så bæredygtigt som muligt?

Hvis du leder efter en madras vil jeg virkelig anbefale dig at finde dig en kapok madras. Dette materiale er miljøvenligt og vil også give dig søde nætter, da det er et rigtig godt materiale. Derudover har jeg mange andre gode råd til dig som gerne vil leve mere bæredygtigt. Det er nemlig en læreprocess, og man har brug for at vide hvordan man egentlig gør for at nå derhen, hvor man skal være for at leve så bæredygtigt som overhovedet muligt. 

Økologisk tøj og bæredygtigt tøj

Gå efter de grønne og miljøvenlige produkter er mit største råd, der er fx masser af økologisk tøj derude, og derudover er det rigtig gode råd jo også at holde igen med at shoppe, for vi er allerede mange mennesker på jorden, og vi sætter et for stort CO2 aftryk som det er nu.

 

Hvad med arten homo sapiens?

Hvad skal vi dog gøre med vores art, kunne man spørge sig selv. Det er jo os som skaber problemerne. Det første og mest fornuftige man kan gøre er at sørge for at vi begynder at leve meget mere bæredygtigt, og næst efter dette vil det være en rigtig god idé at sørge for at der ikke fremover kommer til at være så mange af os. Vi skal simpelthen til at føde færre børn. Det er vigtigt for hele artens eksistensberettigelse at der ikke kommer til at være alt for mange af os. Vi skal leve klimavenligt og måske skal vi også tilbage til en lidt mere enkel måde at leve på.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark