Hvordan man forbereder sig på en træfældning: Hvad du kan forvente

//

Hvis du har et træ på din ejendom, der skal fældes, er det vigtigt at forberede sig på forhånd. Der er et par ting, du skal gøre for at sikre, at processen forløber så gnidningsløst som muligt. I dette blogindlæg vil vi nævne, hvad du kan forvente, når et træ skal fældes. Vi giver også nogle tips til, hvordan du kan gøre processen nemmere for dig og din ejendom. Lad os komme i gang!

Find firmaer og sammenlign

Det første, du skal gøre, er at ringe til et firma, der fælder træer, såsom https://have-entreprenoeren.dk/. De vil komme ud til din ejendom og vurdere situationen. Derefter giver de dig et tilbud på arbejdet. Når du har modtaget et tilbud, er det vigtigt at sammenligne priser fra forskellige virksomheder. Du vil være sikker på, at du får det bedste tilbud muligt.

Forberedelser

Det næste, du skal gøre, er at forberede din ejendom til træfældningen. Det betyder, at du skal fjerne alt affald og alle forhindringer, der kan være i vejen. Du skal også sørge for, at der er en klar vej for træskæreren til at tage træet ned. Hvis der er el-ledninger eller andre farer i vejen , skal du sørge for at give træfældningsfirmaet besked på forhånd.

Den faktiske proces

Når alt er forberedt, kommer træfældningsfirmaet ud og fælder træet. De vil bruge forskellige værktøjer, afhængigt af træets størrelse og type. Her er det vigtigt, at der bliver taget højde for træets tykkelse og højde, fordi det skal falde den rigtige vej, især hvis du bor tæt til naboer eller det står tæt på dit hus. Heldigvis har firmaet erfaring med hældning. Når træet er fældet, rydder de op efter affaldet og fjerner det fra din ejendom, hvis det er en del af aftalen. Det kan også være, at du selv kan skære det ud og bruge det som brænde.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark