Moderniser – og skab ånd i hjemmet med hylder i valnød

//

Har du høj kvalitetssans med hensyn til indretningen i dit hjem og dit materialer, du anvender, er der god grund til at læse videre her. Det kan være, at du allerede har et perfekt stylet hjem med alle de møbler, maling og nips ting, som du ønsker, men det kan også være, at du lige står og mangler det møbel, som får hjemmet til at få noget mere personlig og unika agtig ånd. Det kan også være, at du trænger til at lave en mere gennemgribende renovering eller modernisering af hjemmet, hvor der skal nye ting ind, og males, slibes og skiftes ud. Uanset hvad, er der god inspiration at hente i denne artikel, så læs med og bliv fanget af hjemmets mange muligheder. 

Smuk hylde i valnød

Noget, som alle nyder i hjemmet, er unika designs, hvor der er kælet for designet og håndværket. Det er det, der gør sig gældende i denne valnød hylde, hvor det hele synes at gå op i en højere enhed. Der er blevet udviklet, tænkt og udviklet igen på denne hylde, som er så smuk, at den kan hænge på vægge som et lille kunstværk i sig selv. Det fine, levende træ, den flot fræsede hylde og messingen, der taler til hinanden i et nyt og dog så ældgammelt formsprog, og taler til ejerne af boligen om, enten bare at blive betragtet og beundret eller også brugt til noget, der tjener til et højere æstetisk og funktionelt formål. Det er en valnød hylde, som man aldrig bliver træt af at se på og den kan hænges i alle rum. På badeværelset til alle de skønne spa produkter, i stuen til bøger og smukke prydgenstande og billedrammer eller i køkkenet til skærebrætter eller kogebøger. Det er kun fantasien, der sætter grænserne her. 

Gør børneværelset til noget særligt

Selvom de fleste børneværelser bliver indrettet med sjæl og personlighed, er der måske færre, der indretter dem med æstetik og funktionalitet hånd i hånd for øje. Det er typisk mest funktionelt, af gode grunde, et børneværelse. Her skal være plads til puslepladsen, børnelegetøjet i store kurve og sjove plakater på væggene. Men her kan man sagtens kombinere funktionaliteten med smukke valnød hylder, der kan sættes børnebøger på og der kan også stå en natlampe som lyser, hvis barnet skal op om natten. Det gør børneværelset personligt og smukt på samme tid og en valnød hylde er også yderst solid, og den lider ikke overlast af en hoppende bold. 

Et badeværelse i zen

Hvis I sætter valnød hylde op i badeværelset, kan man lægge dejlige håndklæder herpå, som man kan tage af, når man har været i bad. Der kan også stilles spa produkter, som inspirerer til, at man tager en rolig stund i badet. Et lys, duftpinde eller røgelse kan også stilles her, så rummet bliver fyldt af beroligende vibrationer. Det er en hylde, der godt kan kombineres med flere hylder, så hele familiens badeting kan placeres her. Selve valnøddetræet giver også en dejlig ånd til badeværelset og giver associationer til naturen, som altid er helsebringende for krop og sjæl. God badetur. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark