Serviceinspektion: Få mest muligt ud af din inspektionsservice med disse tips

//

Serviceinspektion er en kritisk proces, der hjælper med at sikre kvalitetsservice til kunderne. Gennem inspektion kan serviceudbydere identificere og rette potentielle problemer, før de forårsager kundetilfredshed. Serviceinspektion hjælper også med at identificere områder, hvor serviceorganisationen kan forbedre sin drift. Figur 14.1 giver en visuel repræsentation af komponenterne i et effektivt serviceinspektionssystem. FIGUR 14.1 Komponenter i et effektivt serviceeftersynssystem. En serviceorganisation skal udvikle en strategi, der afspejler den type produkter og tjenester, den leverer, dens kundebase og arten af dens operationer. Inspektionsstrategien bør udformes til at øge kundetilfredsheden ved at forbedre produkt- og servicekvaliteten, reducere omkostningerne, øge produktiviteten og sikre, at standarderne overholdes. Serviceeftersyn kan udføres af forskellige personer fra virksomheden, herunder teknikere og supervisorer, samt af kunder.

Bilforhandlere lukker på grund af faldende efterspørgsel

Køretøjsforhandlere er en nødvendig del af bilindustrien. De yder en værdifuld service ved at forbinde købere med sælgere af køretøjer. Køretøjsforhandlere er ofte vidende om de køretøjer, de sælger, og kan hjælpe købere med at finde den rigtige bil til deres behov. Mange forhandlere tilbyder også finansierings- og forsikringstjenester. De kan også hjælpe købere med at finde reservedele til biler og tilbyde vedligeholdelsestjenester, såsom olieskift. Køretøjsforhandlere kan være særligt nyttige for købere uden for byen, som måske ikke er bekendt med området. * Bureau of Labor Statistics giver ansættelsesoplysninger for køretøjsforhandlere og salgsarbejdere. Ifølge BLS var der 794.700 beskæftiget i bilforhandlere, med i alt 2.632.200 ansat i bilforhandlere. Der var 5.009.700 mennesker ansat som sælgere generelt.

5 grunde til at du bør servicere din bil

Det er vigtigt at servicere din bil for at holde den kørende problemfrit og effektivt. En bil, der er korrekt serviceret, vil holde længere og have færre problemer. I gennemsnit vil en bil, der er korrekt serviceret, returnere op til 50 % flere miles per gallon. Omkostningerne ved at vedligeholde din bil kan være så lave som 1300/år. Omkostningerne ved at reparere en bil, når den går i stykker, kan være meget højere. Det anbefales at få din bil efterset mindst en gang om året, men nogle biler bør tjekkes oftere. Hvorfor er regelmæssige serviceintervaller vigtige? Regelmæssig service er vigtig for din bil. Motoren og komponenterne vil slides med forskellige hastigheder afhængigt af, hvordan du kører, antallet af kørte kilometer og de forhold, du kører under. Hvis du ikke skifter olie, bliver din motor hurtigere slidt.

Link til artiklen

denne her side

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark