Husk at tænk på miljøet når du køber en saxofon

//

Når de skal købe en saxofon, tænker mange mennesker på lydkvaliteten, og hvordan den passer ind i deres budget. Selv om det begge er vigtige faktorer, er det også vigtigt at tænke på miljøet. Saxofoner kan være fremstillet af materialer, der er skadelige for miljøet, så det er vigtigt at lave din research, før du foretager et køb. I dette blogindlæg vil vi diskutere saxofoners miljøpåvirkning og give nogle tips til at købe et miljøvenligt instrument.

Hvad er en saxofon?

En saxofon er et musikinstrument, der hører til blæserfamilien. Det er normalt lavet af messing og spilles med et mundstykke med et enkelt rørblad. Saxofoner findes i forskellige størrelser, fra sopranino til bas, og anvendes i en lang række genrer, fra jazz til klassisk musik. Hvis du godt kan lide blæseinstrumenter, så findes der også trompeter. Læs om trompeter her.

Materialevalg

En af de vigtigste ting at overveje, når du køber en saxofon, er det materiale, den er lavet af. Mange saxofoner er fremstillet af materialer, der er skadelige for miljøet, f.eks. plastik og metal. Disse materialer kan frigive giftstoffer til luften og vandet, så det er vigtigt at vælge et instrument, der er fremstillet af miljøvenlige materialer. Der der er et par forskellige muligheder at vælge imellem, herunder bambus, glas og genbrugsmaterialer.

Tips til køb af en miljøvenlig saxofon

Nu, hvor du kender saxofoners miljøpåvirkning, spekulerer du måske på, hvordan du vælger et miljøvenligt instrument. Her er et par tips:

– Gør din research: Dette er en af de vigtigste ting, du kan gøre, når du køber et hvilket som helst produkt, men det er især vigtigt, når du køber et miljøvenligt produkt. Sørg for at læse anmeldelser og sammenligne produkter, inden du køber. Læs om saxofoner her.

– Vælg genbrugsmaterialer: Hvis du er på udkig efter et miljøvenligt materiale, skal du vælge et materiale, der er blevet genbrugt. Det betyder, at det er blevet genbrugt og ikke vil ende på en losseplads.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark