Padel tennis er en ny fed og sjov sport som har taget Danmark med storm

//

Hvis du er typen, der godt kan lide at prøve nye sportsgrene, så skal du helt klart prøve padeltennis. Det er en ny sport, som har taget Danmark med storm og som er utrolig sjov at spille. I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvad padeltennis går ud på og hvorfor det er blevet så populært herhjemme.

Historien bag padeltennis

Historien går helt tilbage til 1970’erne, hvor det blev udviklet i Mexico. Det har et unikt koncept, der kombinerer elementer fra tennis og squash; målene er mindre end en almindelig tennisbane og bolden er meget større. Det betyder, at du kan bruge flere slag på én gang for at vinde point – som fx dropslags, lobs eller slices.

Padeltennis har vundet markedsandele over hele verden de sidste par år, især i Spanien og Sydamerika. I Danmark er det ved at vinde større og større popularitet, blandt andet takket være en række af populære turneringer.

Tennis vs. padeltennis

Padeltennis adskiller sig fra almindelig tennis på flere måder. Først og fremmest er bolden meget større end en traditionel tennisbold, hvilket giver spillerne mulighed for at lave mere kreative slag. Spillebanen er samtidig mindre end en almindelig tennisbane – der er ingen græsbane, og der er høje vægge, så spillerne kan lave flere interessante rebounds. Det betyder også, at det er nemmere for nybegyndere at holde sig oppe med bolden og gøre point.

Padeltennis har en utrolig rivende karakter; du skal hele tiden reagere lynhurtigt på modstanderens slag for at fastholde dit momentum i spillet. Desuden er det et rigtig socialt spil – da spillernes bevægelse om banen er begrænset, er det utroligt let at involvere flere venner i et spil. Der er efterhånden mange padel tennis baner i Danmark, så der er ingen undskyldning.

Fordele ved padeltennis

Padeltennis har mange forskellige fordele; først og fremmest skal du bruge meget mindre energi end almindelig tennis, hvilket gør det til et godt alternativ til folk, der gerne vil holde sig i form. Faktisk har nogle studier vist, at padeltennis kan forbedre din kondition og muskeltonus meget hurtigere end andre sportsgrene.

Derudover er det utroligt sjovt; med mindre græsbaner og større bolde har spillerne mulighed for at udforske en helt ny slags strategi, som kan være meget underholdende. Det gør det til et perfekt spil for såvel amatører som professionelle tennisspillere.

Kom igang

Som du kan se, er padeltennis en fantastisk sportsgren; den kombinerer elementer fra både tennis og squash og skaber et unikt miljø, som du ikke finder i andre sportsgrene. Så hvis du er interesseret i at prøve en ny og spændende sport, så skal du helt klart give padeltennis et skud!

Giv dig selv mulighed for at forbedre dit spil, når det kommer til padeltennis. Med den rigtige træning kan du blive en mester indenfor no time! Mange af de bedste spillere i Danmark har fokuseret på at udvikle deres padeltennis færdigheder og har kunnet se resultaterne af det. Med en god træningsplan, et par timer om ugen og masser af dedikation kan du lære nogle af de mest avancerede teknikker inden for spillet!

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark