Sådan kommer du godt i gang med hjemmetræning

//

Det er en god idé at starte med at sætte nogle mål for din hjemmetræning. Dette kan hjælpe dig med at holde fokus og motivation i løbet af din træning. Når du har fastsat dine mål, kan du begynde at undersøge, hvilken slags træning der vil være bedst for dig at gøre derhjemme. Der er mange forskellige muligheder, såsom yoga, pilates, styrketræning, cardio og meget mere.

Det er også en god idé at få fat i nogle træningsredskaber, såsom håndvægte, elastikker eller en træningsmåtte. Selv om du ikke har plads til store træningsudstyr, kan du stadig få en effektiv træning med mindre redskaber. Et Bodypump sæt er også et rigtig godt sted at starte og hjælpe dig i gang med hjemmetræningen derhjemme. Med et bodypump sæt kan du også få brugt alle muskler med forskellige øvelser. Ønsker du bredere skuldren og en stærkere brystkasse kan du ligge dig fladt på gulvet, og tage nogle bænkpres. Du kan lægge den op på nakken og tage squats, og få stærkere ben og styrke din core. Samtidig kan du tage helt traditionelle curls og på den måde få større overarme. På den måde er der mange øvelser du kan foretage med et bodypump sæt.

Endelig er det vigtigt at sørge for, at du har et godt og sikkert træningsområde derhjemme. Dette betyder at have plads nok til at bevæge dig frit og have et underlag, der er blødt nok til at beskytte dine led.

Når du har disse ting på plads, kan du begynde at planlægge din træning. Det kan være en god idé at starte med kortere træningsøvelser og øge længden og intensiteten over tid, som du føler dig mere komfortabel og i stand til at gøre det. Det er også en god idé at variere din træning og prøve nye øvelser og programmer for at holde tingene interessante.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark