Spild ikke energi – spar med kontakt

//

Spar energi kontakter er en af de enkleste og mest effektive måder at spare energi i dit hjem. Ved at tilslutte din elektronik til en energibesparende kontakt, kan du reducere dit elforbrug med op til 75 procent! Og fordi energisparekontakter automatisk slukker for din elektronik, når de ikke er i brug, sparer du også penge på din energiregning. Spar energikontakter er nemme at bruge. Sæt blot din elektronik i energisparekontakten, og tænd den. Enheden slukker automatisk for din elektronik, når du ikke bruger den, hvilket sparer dig penge hver måned. Og når du vil bruge dit TV, computer eller andet elektronisk tændt igen, skal du blot trykke på en knap, og enheden tænder igen. Så enkelt er det! Spar energi kontakter en nem og overkommelig måde at spare penge og energi på.

Brug denne tilskudsberegner til at reducere dine energiregninger med op til £600

En energibesparende tilskudsberegner er et onlineværktøj, der hjælper folk med at finde ud af, hvor mange penge de kan spare på deres energiregninger ved at lave energibesparende boligforbedringer. Tilskudsberegneren tager højde for omkostningerne ved forbedringen, den mængde energi, den skønnes at spare, og størrelsen af det tilskud, der er til rådighed.
Tilskudsberegneren er nem at bruge. Du indtaster blot dit postnummer og den type forbedring, du overvejer. Lommeregneren giver dig derefter en liste over energibesparende forbedringer sammen med de estimerede besparelser for hver enkelt og størrelsen af det tilgængelige tilskud.
Tilskudsberegneren er en god måde at finde ud af, hvor mange penge du kan spare ved at lave energibesparende boligforbedringer. Det er også nyttigt, hvis du forsøger at beslutte, hvilke forbedringer der vil give de største energibesparelser.

Konstruktion og vedligeholdelse af bygninger er afgørende for sikring af lokalsamfund

Byggeri og vedligeholdelse er en vital del af vores samfund. Ved at opføre og vedligeholde bygninger skaber vi et trygt og funktionelt miljø for os selv og vores familier. Bygninger skal bygges og vedligeholdes med omhu for at sikre, at de er sikre og effektive.
Bygningskonstruktion og vedligeholdelse er et dygtigt fag, som det kræver mange års uddannelse og erfaring at mestre. De arbejdere, der udfører denne handel, er afgørende for vores samfund. De er ansvarlige for at skabe og vedligeholde de bygninger, som vi er afhængige af hver dag.
Byggeri og vedligeholdelse er en udfordrende og givende branche. De arbejdere, der udfører denne handel, får vores samfund til at fungere sikkert og effektivt. Jeg er stolt af at være en del af denne handel, og jeg sætter pris på det hårde arbejde fra de arbejdere, der gør det muligt.

Offentlige tjenester i krise: sygeplejersker stopper, skoler sultet af midler

Offentlige tjenester er en vital del af vores samfund. De leverer vigtige og nødvendige tjenester, som vi alle bruger og stoler på. De er afgørende for vores økonomi og vores livsstil.
Offentlige tjenester er vigtige, fordi de sikrer, at alle har adgang til væsentlige tjenester, uanset hvem de er, eller hvor de bor. De leverer vitale tjenester som sundhedspleje, uddannelse og infrastruktur, som er afgørende for et fungerende samfund.
Offentlige tjenester er også vigtige for vores økonomi. De skaber arbejdspladser og støtter vores virksomheder. De hjælper os med at konkurrere i den globale økonomi og sikrer, at alle har en chance for at få succes.
Offentlige tjenester er en væsentlig del af vores livsstil. Vi bruger dem alle og stoler på dem. De er vigtige for vores samfund og vores familier. De er limen, der holder os sammen, de ting, der gør Canada så speciel.

Energistyrelsen tildeler 21 millioner dollars i tilskud til energiprojekter

Energistyrelsen har meddelt, at der ydes en bevilling på op til 10 millioner kroner til et projekt med fokus på energieffektivitet og vedvarende energi. Tilskuddet er beregnet til at fremme brugen af innovative teknologier og praksis, der kan hjælpe med at reducere drivhusgasemissioner.
Det er gode nyheder for miljøet og for dansk økonomi. Bevillingen skal bidrage til at skabe arbejdspladser, reducere energiomkostningerne og forbedre Danmarks konkurrenceevne på det globale marked. Det vil også være med til at reducere udledningen af drivhusgasser og gøre Danmark førende i kampen mod klimaforandringerne.
Energistyrelsen skal have ros for sit engagement i at fremme energieffektivitet og vedvarende energi. Bevillingen skal være med til at gøre Danmark til et mere bæredygtigt og konkurrencedygtigt land – og det er godt for Danmark.

Varmeapparater og ovne: den bedste måde at spare penge og holde varmen denne vinter!

Ovne og varmeovne er fantastiske! De holder os varme og toasty om vinteren. De laver vores mad og gør det lækkert. De er så vigtige i vores liv! Men der er et par ting, vi gør, som kan gøre dem mindre effektive og derfor mindre effektive, end de kunne være. Her er nogle tips til at sikre, at du får mest muligt ud af dit apparat. Forvarm aldrig din ovn mere end 10 minutter før du skal bruge den. Din ovn skal varmes op gradvist for at spare energi. Hvis du forvarmer for længe, vil det tage længere tid at nå den ønskede temperatur, og din mad vil tage længere tid at tilberede. Når du bruger en elektrisk komfur, skal du huske: Ovnen er grundlæggende en elektrisk varmeovn med et lys på toppen. At tænde lyset, når du laver mad, er som at lade et lys være tændt i dit hjem. Det er spild af energi og penge.

Link til artiklen

https://energiporten.dk/

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark