Hot lingeri er det perfekte våben når du skal forføre

//

Lingeri kan hjælpe dig til at forføre ham nemmere og bedre!

Med noget lækkert lingeri eller endda frækt lingeri, kan du meget lettere forføre ham. Det er ganske enkelt fordi mænd er visuelle væsner. De bliver tændt længt mere af hvad de ser end, hvad de føler. Derfor er udtrykket “kærlighed” gør blind også lidt fejlplaceret hos mænd. 

Det betyder dog at du meget nemmere kan bestemme hvornår han skal være i humør, såvel som det modsatte. Tager du dit søndagstøj på og lader værre med at gå i bad, så kan du være mere sikker på at du får en dag helt for dig selv. Vil du derimod have fuld knald på opmærksomheden, ja så er det med at hoppe i et par selvsiddende strømper og dit lille frække lingeri sæt. Det betyder nemlig at han så bliver helt rundt på gulvet.

Det er altså bare ikke helt mig!

Kan du høre dig selv i sætningen “det er altså bare ikke helt mig at tage sådan noget på” ??? Hvis ja, så kan vi kun anbefale at du prøve alligevel. Virkningen er nemlig altid mærkbar. Har du først prøvet det, så giver det dig også en høj følelse. Ligesom når du går ind i den flotteste kjole og folk vender sig for at kigge. Man bliver båd lidt genert og samtidig også ret høj på det. 

Han vil elske at du hopper i noget frækt lingeri. Han synes nemlig til forskel fra dig, at du ser super godt ud i det. Alle de har prøvet det, er kommet med samme konklusion. Hold da op en forskel. Ydermere så er det også noget du kan mærke på det du får igen. Sex bliver bare aldrig det samme *smil. 

Spørgsmålet du skal stille dig er blot om det skal være det søde med blonder, eller om det skal være fræk fetish. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark