Bedemænd & miljø

//

Det kan være fysiskt og psykiskt hårdt at miste en person, især hvis det er en meget tæt på. Derfor kan det være en rigtig god ide, at finde den rigtige bedemand, som kan sørge for at processen kan gå så gnidningsfrit som overhoved muligt. På den måde kan man få plads til at sørge og få sendt personen videre på en smuk og ordentlig måde. Står man i den uheldige situation, kan man med fordel undersøge om der findes en god bedemand i nærheden, det kan være du bor lidt udenfor København og derfor kan finde en bedemand i Roskilde eller nær dig. Den rigtige bedemand kan være med til, at det hele foregår pænt og enkelt.

 

Miljøvenlige bedemænd

 

Miljøvenlige bedemænd er personer, der er specialiserede i at håndtere dødsfald på en måde, der er bæredygtig og skånsom overfor miljøet. De kan tilbyde alternative begravelses metoder, der er mindre skadelige for miljøet og kan hjælpe med at planlægge ceremonier, der er miljøvenlige og bæredygtige.

 

Bedemænd og bæredygtige alternativer

 

Bedemænd kan tilbyde bæredygtige alternativer til traditionelle begravelses metoder, såsom biologisk nedbrydelige kister og kister lavet af bionedbrydelige materialer. De kan også anbefale begravelse i naturområder eller kirkegårde med bæredygtige praksisser. Derudover kan de hjælpe med at planlægge mindehøjtideligheder, der er miljøvenlige, såsom virtuelle ceremonier eller ceremonier i det fri.

 

Bedemænd kan også hjælpe med at reducere affald ved at tilbyde genanvendelige materialer og ved at rådgive om bæredygtige valg i forbindelse med blomster, kranse og andre elementer i begravelsen. De kan også hjælpe med at minimere transportbehov ved at tilbyde lokale og bæredygtige transportløsninger.

 

Bedemænd kan også rådgive om og hjælpe med at planlægge en ceremoni, der er i tråd med de ønsker og økonomiske muligheder, der er tilgængelige for familien, samtidig med at tage hensyn til miljøet.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark