Bæredygtige supplementer til dyr

//

Et dyr skal have de bedste forhold de kan få og det kan gøres ved at sætte sig ned og tænke godt igennem om hvordan de vil få det bedst. Nogle dyr kræver noget helt andet end andre dyr, derfor skal man sørge for at få så meget information omkring dette dyr man nu kan få. Ofte kan det være en god ide at give dyr en form for supplement udover mad og vand. Man kan sammenligne det med mennesker og vitaminer. En meget aktiv hund kan have rigtig godt af glucosamin til hunde eksempelvis, hvilket vil hjælpe dem mod smerter i led og muskler osv.

Bæredygtig dyrkning

Bæredygtig dyrevelfærd er en tilgang til at dyrke dyr på en måde, der er både økonomisk, socialt og miljømæssigt bæredygtig. Det er vigtigt, at dyr har et godt liv, og at deres behov bliver opfyldt, mens de er i live. Bæredygtig dyrkning kan hjælpe med at sikre, at dyrene er sunde, velnærede og har adgang til frisk luft og sollys.

Det kan være nødvendigt at ændre dyrkningsmetoderne for at sikre bæredygtig dyrevelfærd. For eksempel kan det være nødvendigt at øge brugen af ​​økologiske metoder, såsom at dyrke græs og urter frem for at fodre dyrene med koncentreret foder, eller at anvende bedre staldteknologi for at sikre god luftkvalitet og god plads til dyrene.

Bæredygtig fødevareproduktion

Bæredygtig dyrevelfærd er også vigtigt for fødevareproduktionen. Det kan være nødvendigt at ændre produktionsmetoderne for at sikre, at dyrene er sunde, velnærede og har adgang til frisk luft og sollys. Bæredygtig fødevareproduktion kan også hjælpe med at reducere brugen af ​​ressourcer, såsom vand og energi, samt reducere udledningen af ​​affald og kvælstof.

Det kan også være nødvendigt at ændre fodringen af dyrene for at sikre bæredygtig fødevareproduktion. For eksempel kan det være nødvendigt at øge brugen af ​​økologiske metoder, såsom at dyrke græs og urter frem for at fodre dyrene med koncentreret foder.

En bæredygtig dyrevelfærd og fødevareproduktion kan bidrage til at sikre, at dyrene har et godt liv, og at deres behov bliver opfyldt, mens de er i live, samt at produktionen er bæredygtig økonomisk, socialt og miljømæssigt.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark