Babyudstyr og lidt til forældre

//

Er der baby på vej?

Venter i en lille, eller går i med planer om det er ved at være tid til baby? Så læs med her. Når man venter en lille er der mange overvejelser man kan gøre sig, og nok også en del bekymringer. Der er alt det praktiske med at få babyværelset gjort klar, købe baby tøj og så er der en hel masse udstyr der hører sig til. Men hvor skal man starte og hvor skal man slutte? Siden Tidtilbaby.dk hjælper dig godt på vej, her finder du alt fra hjælp til at blive gravid til køb af babyalarm, barnevogn og lignende.

Babypakker

Som førstegangsforældre kan det være en god idé at bestille nogle babypakker. Der er rigtig mange der tilbyder babypakker og rigtig mange der tilbyder at man kan få leveret 1 pakke gratis med diverse vareprøver og små ting som sutter og stofbleer man altid kan bruge når man har en baby. Hos Tidtilbaby.dk finder du en oversigt over alle disse babypakker.

Babyalarm

Babyalarmer kan være lidt en jungle at kaste sig ud i første gang man skal anskaffe sig en. For hvorfor betale 1500 kr. for en babyalarm, når man kan få den til 149,00 kr? Den til 1500 er måske ikke 10 gange så god, men måske har den alligevel nogle fordele frem for den anden, så den alligevel godt kan være pengene værd. Få hjælp til at vælge den rigtige babyalarm og find det bedste tilbud på babyalarmer her.

Barnevogne

Hvilken barnevogn skal man så vælge? Det er meget individuelt og det helt rigtige svar kan ikke gives generelt, der skal man ud og prøve de forskellige vogne og se hvad der passer lige til dig behov. Der skal for eksempel overvejes om der skal være plads til den i bil, bus, tog eller ligenden, om du skal løbe med den, om du skal køre i skoven eller kun i byen med hårdt underlag, hvor længe barnet skal kunne være i den, og meget mere. Du finder mere inspiration til at vælge barnevohn her.

 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark