Lash extensions i Aarhus

//

Lash extensions i Aarhus
Eyelash-extensions er for dig der ønsker en meget nemmere morgen og spare de fem-ti minutter du hver morgen på, at bukke dine vipper og putte mascara på. Du får påsat et kunstigt øjenvipper hår på hver af dine egne natur-øjenvipper. Vi i Skandinavien har imellem 90-120 hår pr. øje. Du får sat på dem alle, dette vil være med til at spare dig for mascaraen hver morgen, så har du en travl hverdag vil dette være lige noget for dig.

Fordelen ved eyelash extensions er, at hårene ikke mister deres buk i løbet af dagen og du får ingen farve under øjnene. Dertil skal det siges du skader heller ikke dine egne vipper som, du normalt vil gøre hver dag ved brug af øjenvippe bukker. Når du hver dag laver et tryk på dine øjenvipper, gør du den tyndere og tyndere hvor de til sidst kan knække. Så pas på dine vipper og vælg hvad der er bedst for dine vipper. Her er eyelash extensions det perfekte valg.

Mange er bange for, at få skabet et voldsomt look som måske ikke passer til deres daglige arbejde eller hverdag, hertil kan vi blot fortælle det kan laves helt naturligt så det ligner at du blot har mascara på. Det hele handler om at finde en behandler som lytter til dine ønsker og laver det look du går efter, som det er almindelige Singlelashes, hybrid vipper eller volume vipper.

Vi hos Lash-Aarhus laver rigtig mange naturlige sæt eyelash extensions så det ligner et mascara-look. Så det kan være, at lige præcis din kollega går rundt med eyelash extensions uden at du som kollega kan se det.

Hos Lash-Aarhus går vi op i gode produkter og vejledning så er det noget du ønsker, så book en tid til din ønsket behandling hos os. Vi ses.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark