Postkasse stickers sendt i miljøvenligt emballage

//

Postkassestickers er en sjov og personlig måde at udsmykke din postkasse på. Uanset om du ønsker at tilføje lidt humor, vise din families sammensætning eller bare gøre din postkasse mere unik, så er der masser af muligheder. Så lad din postkasse få et personligt touch og bring smilene frem hos naboerne eller andre forbipasserende!

Er du til det lidt mere sjove og underholdende skal du vælge de sjove figur Stickers giver dig mulighed for at sammensætte din egen familie ved at vælge figurer, der repræsenterer familiemedlemmerne. Du kan tilføje voksne, børn, kæledyr og endda husdyr. 

Er du til det lidt mere enkelte vil et Navneskilte være det helt rigtige valg. Lav et personligt navneskilt med dit husnummer, navn og efternavn. Det er en praktisk måde at sikre, at postvæsenet altid kan se, hvem der bor på adressen.

Der findes også rigtig mange fine designs til virksomheder, som ønsker at få en lille reklame på deres postkasse. Det er også muligt at kombineres med den personlige del, hvis de deler adresse.

Tjek Lovkrav!

Husk, at Postkasse Stickers ikke kun er dekorative, men også opfylder et lovkrav i Danmark om at angive husnummeret tydeligt. Husk at tjekke lokale love og regler for postkasseudsmykning. Nogle områder har specifikke krav til husnumre og postkasse stickers.

Miljøvenlig emballage

Da der sendes mange pakker afsted dagligt er det vigtigt at produkterne senders i miljøvenligt emballage. Det er afgørende for at mindske vores påvirkning på planeten. Husk, at små ændringer kan gøre en stor forskel for miljøet og vi sammen kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid! Vi kan længere nede afsløring, hvad du kan gøre for at bidrage!

Påsættelse af din postkasse sticker

Når du skal opsætte din sticker på postkassen er der nogle trin som er vigtige at følge.  Postkassens overfladen skal altid rengøres. Det skal gøres grundigt, så alt støv og snavs er fjernet. Så skal du måle, hvor du ønsker at placere din sticker. Marker stedet.

Du skal nu have din sticker overført til overføringsfoliet. Dette gøres ved at skrabe på bagsiden indtil hele stickeren sidder på overføringsfoliet.

Nu kan du placere din sticker der på din postkasse, hvor du har lavet en markering. Undgå luftbobler og folder. Når du har placeret den skal du igen skrabe, denne gang på overføringsfoliet, indtil stickeren sidder helt fast på postkassen. Herefter kan du langsomt og forsigtigt fjerne overføringsfoliet.

Du kan også tænke på miljøet

OBS! Du har her mulighed for selv at tænke på miljøet – køb ikke en plastik skraber, men brug blot et plastikkort som du allerede i forvejen har derhjemme i form af et kørekort, sygesikring eller betalingskort – det fungere lige så godt og så tænker du på miljøet! 

Sikre dig en god kvalitet

Bestil din postkasse stickers et sted, hvor kvaliteten er høj. Dette da din postkasse sticker udsættes for alle slags vejrforhold som regn, sollys og frost. Din postkasse sticker skal være lavet af vejrbestandig folie, der kan klare det danske vejr. Dette gør dem holdbare og velegnede til at blive påsat en postkasse, som står ude i vind og vejr hele året rundt.

Nu er din postkasse klar til at sprede smil og personlighed!

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark