Zaptec Go ladeboks – en fremtidssikret opladningsløsning fra TakeCharge

//

TakeCharge præsenterer stolt Zaptec Go – en af de mest avancerede og miljøvenlige ladebokse på markedet. Med fokus på effektivitet, sikkerhed og bæredygtighed leverer denne kompakte ladeboks en intelligent opladningsoplevelse til moderne elbilsejere.

Kompakt og kraftfuld

Zaptec Go er skabt til at maksimere ydeevnen uden at gå på kompromis med designet. På trods af sin slanke form leverer den op til 22 kW opladning og passer diskret ind i både private hjem og virksomhedsmiljøer. Den smarte teknologi gør det muligt at planlægge opladningen til tidspunkter, hvor strømmen er billigst og mest bæredygtig, hvilket både sparer penge og skåner miljøet.

Bæredygtighed i fokus

Miljøet er en central del af Zaptec Go’s design. Med intelligent strømstyring og løbende softwareopdateringer sikrer den minimal energispild og reducerer dit CO2-aftryk. Ved at oplade din elbil på de mest miljøvenlige tidspunkter, kan du bidrage til en grønnere fremtid hver eneste dag.

Optimal sikkerhed og fleksibilitet

Zaptec Go er udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, som indbygget fejlstrømsbeskyttelse og dynamisk lastbalancering. Det betyder, at du kan oplade din bil sikkert uden risiko for at overbelaste hjemmets elnet. Via en brugervenlig app kan du nemt styre og overvåge opladningen, så den passer perfekt til din dagligdag.

En investering i fremtiden

Med Zaptec Go får du ikke blot en ladeboks – du får en løsning, der er fremtidssikret. Dens evne til at modtage softwareopdateringer og tilpasse sig fremtidens teknologi gør den til en opladningsløsning, der holder i mange år.

TakeCharge er stolte af at tilbyde Zaptec Go som en pålidelig og bæredygtig opladningsløsning, der gør det nemt for dig at kombinere effektivitet, sikkerhed og miljøvenlighed.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark