Løft dit selvværd med psykoterapeut Anja de Thurah: Din guide til indre styrke

//

At kæmpe med lavt selvværd kan være som at sidde fast i en usynlig spiral af selvkritik og tvivl. Hvis du føler, at du aldrig er god nok, eller hvis du konstant måler dig selv negativt mod andre, er det vigtigt at huske, at der er hjælp at hente. Psykoterapeut Anja de Thurah er specialiseret i at støtte mennesker, der oplever lavt selvværd, og hjælper dem med at genopbygge deres selvtillid gennem emotionsfokuseret terapi.

Hvordan lavt selvværd påvirker dig

Lavt selvværd kan have en enorm indflydelse på alle aspekter af dit liv. Det kan føre til en negativ selvopfattelse, problemer i relationer, samt en følelse af utilstrækkelighed både privat og professionelt. Hos Anja de Thurah vil du få mulighed for at dykke dybt ned i årsagerne til dit lave selvværd. Mange gange stammer disse følelser fra tidligere oplevelser, hvor man har fået sat spørgsmålstegn ved sin egen værdi.

Hvordan psykoterapi kan hjælpe dig

Anja de Thurah benytter emotionsfokuseret psykoterapi, som handler om at genkende og forstå de følelser, der ligger bag dit lave selvværd. Ved at arbejde gennem disse følelser sammen med Anja vil du lære at acceptere og tro på dig selv igen. Terapien giver dig redskaber til at udfordre de negative tanker, der holder dig tilbage, og hjælper dig med at opbygge et stærkere og sundere selvbillede.

Få den hjælp du fortjener

Du behøver ikke at stå alene med følelsen af ikke at være god nok. Gennem empatisk støtte og guidet indsigt, kan Anja de Thurah hjælpe dig med at finde din indre styrke og lære at værdsætte dig selv på ny. Tag det første skridt mod et liv med øget selvtillid og indre ro i dag.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark