Gode arbejdssko til mange brancher

//

Sika Footwear er en dansk producent af arbejdssko til det arbejdende folk. De har lavet arbejdsfodtøj siden 1870, så de ved, hvad de har med at gøre. Det er Sika Footwears vision at sikre, at det arbejdende folk kan holde så længe som muligt på arbejdsmarkedet.

Sika Footwears eget mærke inden for arbejdssko hedder SIKA, og sortimentet består bl.a. af åbne arbejdssandaler, lukkede arbejdssko, smarte arbejdssko med strik-overdel i sneaker-look samt vandtætte støvler, som man f.eks. bruger på slagterier og inden for anden fødevareproduktion.

De mange forskellige typer af arbejdssko er skabt til en række forskellige brancher. Så du kan altså trygt vælge Sika Footwear som din pålidelige sko-partner, hvis du eller dit personale arbejder inden for f.eks. medicinal- eller levnedsmiddelindustrien og har brug for gode, sikre sko, der skal  være nemme at gøre rene til f.eks. kliniske miljøer.

Arbejdssko til køkkener og sygehuse

Er du kok, tjener eller en anden form for køkkenpersonale kan du også finde gode arbejdssko med stødabsorbering, så du kan holde til mange timer på benene, samt skridhæmmende egenskaber i sålen, så du kan stå fast på de glatte gulve under hele arbejdsdagen.

Arbejder ud inden for hospitals- og plejesektoren eller inden for service- og rengøringsfagene kan Sika Footwear være behjælpelige med stødabsorberende arbejdssko, der er lavet til, at du skal kunne gå mange skridt i dem og være på fødderne i mange timer ad gangen.

Arbejdssko til arbejdspladsen

Der kan være forskellige krav til dine arbejdssko alt efter hvilken arbejdsplads, du bevæger dig rundt på. Men du kan være sikker på, at hvis dine arbejdssko kommer fra Sika Footwear, så overholder de alle de krav og regler, der er inden for certificeringen EN ISO 20345:2022 (samt den ældre EN ISO 20345:2011-certificering).

Sika Footwear laver også sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler til bl.a. håndværkerne på byggepladserne samt lagerpersonale og produktionsansatte.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark