Hvordan skal dit nye badeværelse se ud?

//

Badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, hvor mange starter dagen med at gøre sig klar, inden de skal ud ad døren. Derfor er det vigtigt, at du har et badeværelse, der fungerer upåklageligt og som ser godt ud. Hvis du ikke er helt tilfreds med, hvordan rummet ser ud lige nu, kan det være, at du skal skabe en større renovering. Her kan du få indsat et nyt toilet og bruser, så alt det praktiske spiller. Samtidig kan du sørge for, at din bruser har et moderne look, der passer direkte ind i din indretningsstil. Når du er i gang med at lave ændringer, kan du desuden få et nyt spejl, der kan hænge over din vask. Køb spejle med indbygget lys her, hvis dette kunne være noget for dig.

Hvad bør du overveje?

Som nævnt bør der være styr på de praktiske elementer, da du selvfølgelig skal have muligheden for at tage et lækkert bad og komme på toilettet. Du kan vælge at kontakte et firma, der dagligt arbejder med at designe badeværelser, så de kan give dig nogle gode idéer til, hvordan pladsen bedst muligt udnyttes. Her kan du få rådgivning i forhold til materiale og farver, så du er sikker på at blive glad for resultatet. De kan desuden få installeret nogle spejle med indbygget lys, så du har et sted at gøre dig klar om morgenen.

Gør rummet mere hyggeligt

Dit badeværelse skal gerne passe ind i husets resterende indretningsstil, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at gøre det hele lidt hyggeligt. Udover at købe spejle med indbygget lys, kan du overveje, hvilken anden form for belysning, der skal være i rummet. Du kan sætte hylder op, hvor der er plads til dine produkter, men her kan du også have planter eller stearinlys.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark