En varm hundetaske med de rigtige miljømærker

//

Sørg for en varm hundetaske

Vinteren er over os og det begynder at blive rigtig koldt. For os mennesker kan vi glæde os godt på efter forholdene og det gør vi også. Nogen gange glemmer man bare lidt de firbenede og især de små hunde uden så voldsomt meget pels. Det er altså rigtig godt koldt og desværre er hunden ikke altid i stand til at forklare os at den fryser.

Er du derfor tit på farten og har du hunden med er der flere ting du kan gøre for at sikre din hund ikke fryser. Først og fremmest skal man altid kigge på forholdene, regner det meget er det ikke sjovt for hunden at være ude. Det er heller ikke særlig godt for hundens helbred at blive drivvåd, derfor kan en regnfrakke til hunden være optimal til de regnfyldte dage.

Hvis det er koldt kan du købe en hundefrakke, de fås i mange modeller og mange designs og er rigtig praktisk og nemt til en lille hund. Man har tilbøjlighed til ikke at tænke over det men det kan gøre en kæmpe forskel for din hund og i sidste ende øge livskvaliteten væsentligt hvis din hund har gode vilkår når det er koldt, blæsende eller regner.

Sidst men ikke mindst bør du også investere i en varm hundetaske. Man ser tit små hunde sidde i en hundekurv på en cykel eller lign og det er altså bogstavelig talt hundekoldt. Med en hundetaske skaber du en hule til din hund, trygge rammer og samtidig et sted din hund kan gemme sig og putte selv når i rejser rundt i kulden.

Køb hundeartikler med de rigtig miljømærker

Når alt dette er sagt bør du altid kigge efter miljømærker når du køber artikler til din hund. Rigtig mange produkter er i dag produceret af 100 procent genbrugsmaterialer, så du kan altså handle med rigtig god samvittighed. Hertil er producenterne bare begyndt at lave rigtig flot design så det er absolut ingen ulempe det samtidig har miljø mærker og er bæredygtige produkter.

 

 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark