Få langt mere energi i hverdagen med en dygtig massør i Lyngby

//

Få mere energi i hverdagen med en dygtig massør i KøbenhavnFøler du dig nogensinde udmattet og uden energi i din hverdag? Har du begyndende stivhed og daglige smerter i ryggen, over lænden og måske i nakke- og skulderområdet? Bruger du størstedelen af din dag på at sidde ubevægelig ved et computerbord i op til otte timer hver dag? Så skal du gribe ind.

Dårlig kropsholdning kan have fatale konsekvenser for dit generelle helbred. Det er ikke kun ryggen, lænden, nakken og skuldrene, der bliver irriteret og spændt, når du slænger dig. I virkeligheden kan dårlig blodcirkulation i dine lemmer være forårsaget af dårlig kropsholdning. Når man sidder bøjet over et tastatur, presses de indre organer og tarmene sammen, hvilket kan påvirke mave-tarmsystemet og forårsage fordøjelsesproblemer.

Da kroppens immun system er dybt forankret i tarmen, kan du sætte det i fare, hvis du ikke kompenserer for din usunde livsstil ved at træne. Selv hvis du har en sund livsstil, er det ganske skadeligt for dit helbred at arbejde otte til ti timer foran computeren. Derfor bør du først og fremmest dyrke motion og dernæst integrere massage og massageterapi i din sundhedsplan.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at få massage og kan massage gavne mit helbred?

Når du lægger dig på briksen hos en kompetent og erfaren massør, får du mere end en times afslapning og velvære. En dygtig massør bliver hurtigt ekspert i din krop, dens mange styrker og svagheder, og han eller hun ved præcis, hvor og hvordan der skal anvendes lange, faste strøg eller dybe tryk. Af samme grund er det en smart idé at vælge en regelmæssig massageterapeut, som kan lære mere om din krop under hver session for at få det største udbytte af din massage.

https://www.sagamassage.dk/ kan du få mere at vide om de mange fordele ved massage og booke en tid.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark