Få styr på skadedyrene uden at gå på kompromis med miljøet

//

Skadedyr såvel som i hjemmet og i en virksomhed kan være et stort problem, som både kan skabe ubehag og endda ødelægge møbler og andet inventar. Det er derfor vigtigt at tage affære hurtigst muligt for at bekæmpe disse skadedyr. Men det er ikke altid let at finde en løsning, som ikke går på kompromis med miljøet. Heldigvis har man som privat eller som virksomhed flere forskellige muligheder til rådighed, når det kommer til effektiv giftfri bekæmpelse af skadedyr uden at skade miljøet. 

Naturlige metoder til at bekæmpe skadedyr

Der er mange naturlige metoder, som man kan bruge til at bekæmpe skadedyr i ens virksomhed. Det første man bør gøre, er at sikre sig, at der ikke er nogen åbne huller eller revner i væggene eller gulvet, da dette kan give skadedyr adgang til evt. et lokale, som hurtigt spreder sig til hele bygningen. Det andet man bør gøre er at holde styr på affaldet og maden. Affald skal altid smides ud hurtigst muligt, og mad skal opbevares korrekt for at undgå skadedyr. Derfor kan man som virksomhed evt. lave regler medarbejder imellem, for at sikre at man lever op til dette. 

Forebyg mod skadedyr i virksomheden

Det er vigtigt at forebygge mod skadedyr i en virksomhed, da det kan have store konsekvenser for både produktion og økonomi. Først og fremmest er det vigtigt at holde styr på rengøringen, så man undgår at skabe et miljø som skadedyrene trives i. Dette betyder, at man skal sikre sig, at der ikke ligger affald eller madrester rundt omkring.Yderligere er det også vigtigt at holde øje med fugle og andre dyr udenfor virksomheden, da disse ofte kan bringe smitte ind i bygningerne. Endelig er det også vigtigt at fjerne eventuelle revner eller huller i væggene eller gulvet, da disse ofte kan være gode steder for skadedyr til at gemme sig. Hvis man har mistanke om, at der allerede findes skadedyr i virksomheden, så bør man kontakte en professionel til at hjælpe med bekæmpelsen af disse.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark