Fik ødelagt min iPhone

//

Det var i gymnasietiden og vi havde lige fået pause og som vi plejede tog mig og mine venner ned for at spille fodbold. 

 Det var en hård asfaltbane så ikke lige så god som dem vi plejer at spille på, men stadig nok til at vi kunne hygge os i Vores skoletid. 

Vi alle var rigtig glade for fodbold og egentlig også ret gode, der gik altid lidt konkurrence i det når vi spillede. Den dag spillede vi om hvem der skulle købe den anden noget at drikke og vi lavede en lille turnering. 

Der var dog noget jeg ikke havde tænkt på, hvilket var at jeg havde nogle løse bukser på og alle mine ting i lommerne. Som jeg nu var, gik jeg rigtig meget op i at vinde og da jeg bevægede mig lidt for hurtigt så røg min telefon ud af lommen. Så min tlf den gik i stykker. Det var selvfølgelig meget nederen, men jeg spillede alligevel videre jeg så egentlig ikke skaderne til at starte med, men da jeg var færdig med kampen og heldigvis vandt og jeg tog min telefon op, kunne jeg godt se at den var smadret. 

Det var selvfølgelig virkelig nederen, men jeg husker at få den reparerede Mobilreparationer.dk hvor servicen var nem, hurtigt og god. Ham der var derinde, var rigtig sød og jeg fik egentlig også en god pris, så alt i alt var jeg meget tilfreds med hvordan det gik. 

Selvom jeg ødelagde min telefon, så var det dejligt at Det var så nemt at få den fikset. Fra nu af har jeg lært at jeg ikke skal spille fodbold med løse lommer igen og hvis jeg nu skulle ødelægge min telefon igen så ved jeg hvem jeg skal tage hen til. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark