Forårsager telefonetuier overophedning?

//

De fleste telefoner, som iPhone, kan regulere deres temperatur. De lukker ned, hvis de bliver for varme.

Vær ikke bekymret over dit telefoncover – vi har dig dækket.

I denne artikel gennemgår vi årsagerne til, at din telefon kan blive overophedet. Vi giver også tips til, hvordan du forhindrer din telefon i at blive overophedet.

Kan telefonetuier forårsage overophedning?

Telefoncovers er i sidste ende lavet for at beskytte din telefon mod skader. Afhængigt af deres materialetype og designfremstilling varierer opvarmningen.

Telefoncovers har potentiale til at holde på varmen. Typisk bidrager de til opvarmningen af din telefon ved at fange varme. Dette forhindrer, hvordan varmen normalt frigives fra din telefon.

Hvordan? Det drejer sig om varmeledning. Telefonetuier, der er dårlige ledere (isolatorer) af varme, bidrager til varmeopbygning og overophedning.

Telefonetuier er blevet set som en medvirkende årsag til overophedning af telefoner. Men overordnet set ses det ikke som synderen ved at overophede din telefon.

Hvordan forhindrer du din telefon i at blive overophedet?

Overoplad ikke
Som allerede nævnt må du aldrig overoplade dit batteri, da dette forårsager overophedning. Dette påvirker også den måde, din telefon fungerer på, og forkorter dens levetid.

Oplad også altid din telefon på et fast underlag – det forhindrer overophedning.

Overbrug ikke
Det er altid godt at overvåge, hvor meget du bruger din telefon. Luk alle apps, der ikke bruges. Opdater også apps regelmæssigt. Forældede apps får din telefon til at fejle og øge varmeopbygningen.

Aktivering af strømbesparende tilstand hjælper med at kontrollere din batterilevetid. Strømbesparende tilstand er meget praktisk, især når du streamer videoer. Det hjælper også, når du bruger telefonens kamerafunktion/lommelygte.

Overvågning af din telefons skærmlysstyrke og opløsningsindstillinger for optimal brug er også nøglen.

Ryd alt junk eller unødvendige filer ud på din telefon. Dette hjælper i høj grad din telefon til at fungere godt. Det reducerer også byrden på batterilevetiden og din telefons funktion.

Pas på ikke at besøge eller downloade apps osv. fra mistænkelige websteder. Dette forhindrer malware! Et godt forslag er at bruge højkvalitets Phone Anti-virus Protection Software.

Efterlad ikke din telefon i solen
Hvis du efterlader din telefon i solen/direkte sollys, kan det få din telefon til at overophedes. Dette kan hurtigt beskadige din telefons Central Processing Unit (CPU).

Hvis din telefon bliver overophedet på grund af udsættelse for solen, skal du flytte den hurtigt ind i et køligere miljø. Lad det hvile. Det er bedst at slukke for det, eller at skifte til flytilstand.

Hvis du vil læse mere om de nyeste inden for tech-branchen, så tag et smut forbi Tech Til Alle. Hvis du er senior og er ny på området kan du også tage et kig forbi Tech Til Senior

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark