Hoppeborg til sommerfesten

//

Sommerfest

Solen, varmen og sommeren giver os lyst til at holde fester. Har vi ikke lige en rund fødselsdag, konfirmation, et bryllup eller en anden anledning til en fest, så er det godt at nogen har opfundet begrebet “sommerfest”

Men hvad skal sådan en fest indeholde? 

Først og fremmest god mad, gerne fra grillen, godt med drikkevarer og så selvfølgelig underholdningen. Og det er her Superlej kommer ind i billedet – for vi er danmarksmestre i sommerunderholdning og har noget for alle.

Sommerfest med børn:

Er der børn deltagene i jeres fester denne sommer, så underhold dem med en hoppeborg. Hoppeborge kommer i mange størrelser og former og den giver garanti for underholdning i mange timer – og så kører den børnene trætte så de går tidligt i seng og de voksne kan nyde aftenen børnefri.

Vores store junglebane er en aktivitetsbane der kan underholde mange børn, og især de større børn vil synes at den store rutsjebane er fantastisk. For de mindre børn er der begejstring at føle når Giraffen blæses op og rejser sin lange hals eller når man finder ud af at krokodillens mund kan bruges til at katapulte sine sko om bag hoppeborgen.

Følg op med slushice og popcorn, og din fest bliver med garanti sommerens bedste.

Sommerfest uden børn

Holder I deriumod sommerfest uden børn, så er det oplagt at lave noget konkurrence (Så må I selv styre hvor meget eller hvor lidt alkohol der skal være involveret). Oppusteligt øksekast, fodbolddart, Shuffleboard og slå søm i træstub er blot nogle af de ting vi kan tilbyde. I kan også se hvem der skyder hårdest i vores fodbold speed cage, eller skabe en falsk promille med vores promillebriller.

Har I en stor græsplæne tilbyder vi både sumodragter, bumperballs og MEGA-Bordfodbold.

Kun fantasien sætter grænser og HER kan du se den fulde oversigt over hvad du kan leje hos os.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark