Kurset jeg besluttede mig at tage online

//

Det var en mandag morgen, og jeg var lige stået op. Jeg glædet mig til endnu en arbejdsdag, og elsker hvordan livet er indtil videre. Jeg glad for at jeg arbejder med noget jeg elsker, og vil helt sikkert arbejde med det resten af mit liv.  

Som projektleder på arbejde er min dag fyldt med spændende udfordringer og ansvar. Jeg er ansvarlig for at planlægge, koordinere og styre forskellige projekter fra start til slut. Hver dag bringer nye opgaver og muligheder, og jeg trives i dette dynamiske miljø. 

Min dag begynder normalt med at gennemgå mine planer og opgaver for dagen. Jeg sikrer, at alle projektmål og milepæle er klart defineret, og at mine teammedlemmer er klar over deres ansvar og deadlines. Effektiv kommunikation er afgørende, så jeg holder regelmæssige møder med mit team for at sikre, at alle er opdateret og i stand til at arbejde mod fælles mål. 

En stor del af mit arbejde indebærer også at håndtere forskellige interessenter. Jeg kommunikerer med kunder, interessenter og andre afdelinger for at sikre, at alle er informeret om projektets fremgang og eventuelle ændringer. Jeg lytter også til deres bekymringer og ideer for at sikre, at deres behov og forventninger bliver taget i betragtning. 

En dag besluttede jeg mig for at tage Prince2 Foundation-certificeringen for at udvide mine projektledelsesfærdigheder og styrke min karriere. Da jeg havde en travl hverdag og ikke havde tid til at deltage i fysiske kurser, valgte jeg at tage certificeringen online. Det valgte jeg så at tage hos Mentorix.dk. 

Jeg fulgte et struktureret studieprogram og brugte min fritid til at dykke ned i undervisningsmaterialet. Jeg var i stand til at tilpasse mit tempo og gentage vanskelige koncepter efter behov. Undervejs løste jeg øvelser og tog praksiseksamener for at teste min forståelse af emnerne. 

En af fordelene ved onlinekurset var, at jeg kunne stille spørgsmål og få vejledning fra instruktørerne og andre studerende via onlineforummet. Det var nyttigt at have denne interaktion og få svar på mine spørgsmål, når der opstod tvivl eller forvirring. 

Efter at have gennemført kurset og følelsen af, at jeg var godt forberedt, tilmeldte jeg mig Prince2 Foundation-eksamenen. Eksamenen blev også afholdt online, hvilket gjorde det bekvemt for mig at tage den, når jeg følte mig klar. 

Jeg var nervøs på eksamensdagen, men den grundige forberedelse og tilliden, jeg havde opbygget gennem kurset, hjalp mig med at klare mig godt. Jeg bestod Prince2 Foundation-eksamenen og modtog min certificering. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark