Spar penge når du låner til solceller

//

Går du med planer om at lave solceller på din bolig, men er du ikke sikker på, at du selv har råd til dem her og nu, kan det være, at du har tænkt på at få dig et lån og betale for dine solceller på måde. Er det tilfældet, kan det være, at du er interesseret i at betale så få penge for dit lån som muligt. Hvis du gerne vil det, kan vi her hjælpe dig med et par gode tips til at få det billigste lån til at købe dine solceller for.

 

Husk at du også kan låne penge til gode yoga strømper online.

Kan du få dig et klimalån?

Det første, du med fordel kan undersøge, er jo, om du har mulighed for at få dig et klimalån. Det er en type af lån, hvor du låner penge til klimavenlige opdateringer af din bolig, og det kommer vi jo ikke uden om, at solceller jo nu engang er. Og det gode ved klimalån er jo, at det tit er omkostningsfrit. Med andre ord skal du ikke betale nogle penge for at låne penge på den måde. Det er værd at undersøge nærmere, om det kan lade sig gøre for dig.

Lån penge hos den billigste udbyder

Hvis du ikke kan få dig et klimalån, kan det være en god idé at undersøge markedet, så du kan finde ud af, hvor du kan få det billigste lån. Der kan jo være stor forskel i priserne, og derfor er det jo heller ikke helt ligegyldigt, om renten hedder 3% eller 6% på dit lån. Det kan betyde mange tusinde kroner til forskel, og derfor er det klart bedst, hvis du kan få fat i det billigste lån derude.

 

Har du brug for at tænke på noget andet end solceller og lån, kan du altid tage en tur forbi HC Andersen golf.

Betal dit lån hurtigt af

Når du har valgt at låne penge et sted, kan det også være godt at kæmpe for at betale dit lån af så hurtigt som muligt, da det på den måde bliver billigere for dig. Jo kortere tid du skal betale renter på dit lån, desto billigere er det også for dig. Så kan du betale dit lån af på tre år i stedet for otte år, er det jo klart billigere at gøre det på den måde, da der så er fem år, hvor du ikke skal betale renter.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark