Tænk over dine madvaner
Når dagene er lange og pauserne korte, kan det til tider virke uoverskueligt at lave mad. Derfor er der mange af os der tager ud og spiser eller bringer det med hjem. Der findes utallige af muligheder for begge måder at spise på, dog kan det siges at nogen er bedre end andre. Hvor kan man dog have lyst til den snaskede burger eller en omgang tacos fyldt med ost, med det gør sjældent godt. Derfor kommer der her en opfodring. Begynd at udforske nogen af alle de fantastiske restauranter og take-away steder der efterhånden udelukkende har økologiske, hjemmelavede produkter på menuen.
Den helbredsmæssige fordel
Alle kender indholdet af en fastfoodburger og den tilhørende menu, hvilket til tider kan smage nok så passende. Dog kender de fleste godt lidt til hvad den slags mad indeholder, og gør ved din krop. V vil gerne slå et slag for alle de restauranter der efterhånden tilbyder så lækre, sunde retter både in-house og til take-away. Adskillige restauranter rundt omkring på Sjælland kan give dig lige præcis den burger, pizza, Mexicanske eller lignende ret du ønsker blot fyldt med alle de rigtige ingredienser. Ja, det kan godt være det koster 20-30 kroner mere end det ellers havde gjort, men de helbredsmæssige fordele er enorme.
Dansk når det er bedst
Her hos Miljømærket er vi blevet helt vilde med nye versioner af klassisk dansk mad. Vi elsker virksomheder der kaster sig ud i det, satser, lærer af kundernes feedback og igen og igen forsøger at skabe nye innovative tag på klassikerne. Dettes ses typisk i smørrebrød og det ses typisk i retter som stegt flæsk. Det giver os, som kunderne, muligheden for at udforske fores tidligere forståelse af retter vi ellers har smagt adskillige gange før. Flere steder, især i København, har taget ovenstående opgave til sig. De har forsøgt at genskabe smørrebrød. Dette ses i form af den innovative reje, kartoffelmad der har fået et twist. Det ses også i sildemadden der er blevet vendt og drejet til ugenkendelighed, blot for at smage endnu bedre. Som i nok kan høre er vi helt vilde med konceptet, hvorfor vi synes i også burde kaste jer ud i noget ny, dansk smørrebrød.