Tag på cykelfeie i Danmark

//

Der findes flere fantastiske naturperler i Danmark, som bare venter på at blive opdaget. Der er lagt et stort stykke arbejde i at skabe nogle fede stier som strækker sig over hele Danmark, alle med det til fælles, at de giver de besøgende mulighed for at opleve natur i en klasse for sig selv.

Få det hele med 

Når man kører i en bil er der rigtig mange smukke steder, som man overser eller ikke kommer i nærheden af. Men når man sætter sig op i sadlen på en cykel, får man i højere grad det hele med. Man kommer ud på skønne skovstier og får rig mulighed for at bevæge sig langs de smukke danske kyster. Alt sammen i ens helt eget tempo. 

Cykelferier er en god måde at komme tilbage til naturen og se en masse smukke områder mens man cykler. Det gode ved en cykel er desuden at man sagtens kan svinge turen forbi de omkringliggende byer for at spise en is, tage på café eller besøge et museum. 

Bekymret for overnatningen? 

Når man planlægger en cykelferie kan det være en god idé at planlægge hvor turen går hen og lave realistiske mål for hvor mange kilometer man kan cykle hver dag. På den måde kan man også planlægge overnatningen undervejs og have et mål for ens cykelferie.

Det er meget forskellige hvordan folk på cykelferie vælger at overnatte. Nogle sover i shelter, mens andre har et telt med på cyklen som de kan slå op om aftenen. Dette giver en hvis frihed, som kan være meget rar at have. Dog er det ikke for alle at sove i hverken shelter eller telt. Her kan man i stedet vælge at overnatte på et vandrerhjem, hvor man til billige penge sover sammen med andre. Er man ikke meget for at dele lokale med andre rejsende, er en anden mulighed at tage på glamping. På glamping vil man opleve en mere luksuriøs overnatning, som nok skal sørge for, at man er frisk i benene til at cykle igen dagen efter. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark