3 miljøvenlige julegaver du kan give i år

//

Vil du gerne give nogle gode gaver til jul i år, men vil du også være sikker på at give gaver, der ikke er med til at belaste eller skade miljøet på nogen måder, kan det være en god idé at lade dig inspirere ud fra den liste, som vi har lavet herunder. Vi har fundet på nogle gaveidéer, som du er mere end velkommen til at lade dig inspirere af, så du ikke behøver at give julegaver, der i sidste ende kan være dårlige for miljøet. Find også den perfekte julegave til mor her.

Oplevelser

En af de bedste ting du kan give i gave nu om dage er oplevelser. På den måde skal du ikke ud og købe noget materielt i gave, og det er samtidig en stor fornøjelse både at give og at få oplevelser. Du kan i hvert fald være sikker på, at modtageren af gaven vil sætte stor pris på at få en oplevelse i julegave, næsten uanset hvad det så end er. Og der er jo mange oplevelser at vælge imellem, når du skal finde den helt perfekte gave.

 

Skal det ikke være en dårlig oplevelse for dig at blive arbejdsløs, kan det være en god idé at være med i ca a kasse, så du kan få dagpenge.

Lav selv en gave

Hvis du vil, kan du også vælge selv at lave en gave, hvis du har mod på det. Hvis du sørger for at bruge bæredygtige materialer eller at genbruge andre ting til at lave din gave, kan du være sikker på, at det bliver en gave, der ikke kan skade miljøet. Det vil generelt være en god ting for miljøet, hvis vi kan begynde at genbruge ting til at lave gaver, så vi ikke skal købe nyt hver eneste gang, vi vil give en gave.

Tøj fra bæredygtige brands

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at købe en gave til personen. Og det kan bl.a. være tøj fra et af de bæredygtige tøjbrands på markedet. Der er jo heldigvis en række brands, der er begyndt at lave tøj på en bæredygtig måde, som ikke er med til at skade naturen, når der skal produceres nyt tøj. Du kan blandt andet vælge at kigge nærmere på mærket Organic Basis, som er et populært tøjmærke inden for lige netop dette område af bæredygtigt tøj.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark