4 vigtige overvejelser, når du skal have lavet en tilbygning

//

En tilbygning kan være en stor beslutning, både økonomisk og praktisk. Derfor er det en god idé at tænke over nogle ting, inden du beslutter dig. Her er 4 vigtige overvejelser, når du skal have lavet en tilbygning.

1. Hvad skal tilbygningen indeholde?

Det første du skal tænke over, er hvad din tilbygning skal indeholde. Skal det være et ekstra værelse, et kontor, et bryggers eller noget helt fjerde? Du skal have en idé om, hvordan din tilbygning skal se ud, inden du kan tage næste skridt.

2. Hvor meget plads har du brug for?

Når du ved, hvad din tilbygning skal indeholde, så kan du begynde at tænke over, hvor meget plads du har brug for. Det er en god idé at lave en tegning af din tilbygning, så du kan få en idé om, hvor meget plads der er brug for. Nogen vil måske argumentere for, at du kan få en idé om det, ved at se på hvor meget plads du har til rådighed. Men her skal du være opmærksom på, at der skal være plads til noget ydervæg og noget gulv, så det er svært at vide, hvor meget plads du får ud af det til sidst. Derfor er det bedst at lave en tegning, så du kan se, hvor meget plads du har brug for.

3. Hvor meget kan du overkomme selv?

Når du har tegnet din tilbygning, så kan du begynde at tænke over, hvor meget du kan lave selv. Du kan f.eks. vælge at lave fundamentet og murene selv, og så få professionelle til at lave taget og vinduerne. På den måde kan du spare nogle penge. Skal du eksempelvis have hjælp til din tilbygning i Randers, så kan det være en god idé at få hjælp til fundamentet, murene og taget, men vælge at male væggene selv.

4. Hvad skal din tilbygning koste?

Det sidste punkt er at tænke over, hvad din tilbygning skal koste. Det er her, hvor du skal vælge, hvilke dele du vil have hjælp til. Når du har besluttet dig for, hvilke dele du vil have hjælp til, så kan du begynde at undersøge markedet, så du kan få den bedste pris.

Konklusion

En tilbygning er en stor beslutning, men det kan være rigtigt fedt at få plads til noget nyt. Derfor er det en god idé at tænke over nogle ting, inden du beslutter dig for at bygge.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark