Escaperoom med rabat

//

Hvorfor tage i Escaperoom?

I et Escaperoom, Mysteryroom eller Breakoutroom, kært barn har mange navne, får man en oplagt mulighed til at aktivere sin hjerne og løse de puslespil og gåder man præsenteres for. Der ligger samtidig et oplagt samarbejde i det, da ingen kan løse et escaperoom alene. Koder skal knækkes, låse skal åbnes og alle spor skal findes. Det er både underholdende og lærerigt.

Hvorfor skal det være så dyrt?

Dette er et spørgsmål mange stiller. For ja, det er ikke en af de billigste oplevelser, men det er alle pengene værd. Hos Superevent og BreakoutRoom er der rig mulighed for at få escaperoom til billige penge.

Fx kører vi vores Last Minute tilbud, til kun kr. 200,- pr. person – dog med en mindstepris på kr. 400,- for rummet. Disse tider lægges ud løbende og kan bookes helt op til 14 dage frem i tiden. En Last Minute tid åbnes hvis vi har en gamemaster inde der ikke har andre gæster i den periode, eller hvis de kan håndtere et rum mere i afviklingen.

Vi har også 25% på formiddagstider på udvalgte dage, heriblandt lørdage og søndage. Her kan man få et rum for op til 8 personer, for blot kr. 1350,- og dermed er prisen helt nede på kr. 169,- pr. person (forudsat at man vælger at være 8 personer i samme rum)

Med vores 25% og vores Last Minute tilbud, bliver vi en af de billigste udbydere på markedet.

Kombiner breakoutRoom med noget andet

I vores afdeling i Rødovre kan du, fredag og lørdag, kombindere dit besøg i et escaperoom, med et af vores funevents. For eksempel er vores Lokumsræs utrolig populært, og vores quizshow er netop blevet fornyet og er en oplagt mulighed for at starte underholdningen ud, eller som afslutning efter en tur i Escaperoom.

Læs mere om alt vi tilbyder HER

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark