Med 5 minutter om dagen kan du gøre noget godt for miljøet

//

Er du interesseret i at komme i gang med at hjælpe miljøet og klimaet, men har du ikke al tid i verden til at kaste dig over projektet, er det faktisk en mulighed at gøre noget godt på bare et par minutter om dagen.

 

Du kan også vælge en masse handlinger, som fremover vil gøre noget godt, og som ikke tager dig tid hver eneste dag. Det kan eks. være at få en elbil, skifte til solceller eller lignende.

Det behøver ikke at tage lang tid

Det behøver ikke at tage dig lang tid at gøre en god sags tjeneste for miljøet. Det kan være at samle noget skrald op, som du ser i vejkanten, eller du kan vælge at tørre dit tøj udendørs i stedet for at bruge energi på at tænde en tørretumbler.

 

Disse små ting tager dig ikke lang tid at gøre, og du kan bare sætte et par minutter af til det hver dag, så løber det jo op på den lange bane.

 

Mangler du en god fotograf i det jyske, kan du finde en fotograf Hjørring her.

Sigt efter at gøre mere hvis du kan

Har du mulighed for at sætte flere minutter af hver eneste dag til at gøre noget godt, er det jo oplagt at gøre mere, end hvad du gør i forvejen. Kan du gøre mere for miljøet, er det jo bare med at gøre det, hvis du har tid til det.

 

Det kan også være en rigtig hyggelig ting at involvere sin familie i, så det er noget, I måske kan have sammen. Så kan dine unger også gå og fortælle børne jokes, mens I eks. går og samler affald op i nabolaget.

Find inspiration til gode gerninger og bedre vaner på nettet

Er du ikke sikker på, hvad du kan gøre af konkrete ting for at gøre gode ting for miljøet, kan du med fordel gøre brug af nettet, hvor der er rigtig mange gode artikler og guides til små og hurtige ting, som du kan gøre i hverdagen.

 

Bare det at du har lyst til at være med til at gøre en forskel, er jo et kæmpe skridt på vej i den rigtige retning. Og måske kan dine handlinger være med til at inspirere andre til også at tage affære, så vi på et tidspunkt alle er med på den grønne bølge.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark