Hvilken hundekurv skal jeg vælge?

//

Hundekurve kan fås i mange forskellige størrelser og farver, så det kan passe perfekt til både din hunds størrelse og dine egne præferencer. Du kan derfor både få hundekurven til de helt store racer og de helt små, alt efter hvor stor din bedste ven er. Uanset set dit budget til en hundekurv, så skal du altid vælge en som passer til din hund. 

Det kan være meget bekosteligt at købe en hundekurv, som først skal udskiftes nogle måneder senere, da den er for stor eller for lille. Det kan også være svært at finde en hundekurv, som er i prislejet, når du skal bruge den, så det er vigtigt at tænke over, at hundekurve kan købes på størrelse. 

Nogle hunde er meget rørige og holder af at gemme mange ting i sin hundekurv. Hvis du har en hund, som gemmer ting i sin hundekurv, skal du vælge en kurv, der er stor nok til, at den kan rumme alle sine ting. Nogle hunde elsker at gemme sig i små huler, hvis din hund ofte kravler under et tæppe eller dyne. Så overvej om du kan finde en hundekurv, hvor det er muligt at gemme sig lidt i.

Nogle hundekurve har høje, bløde sider, disse er perfekt til din hund så den kan hvile hovedet på kanten, og følge med i hvad der foregår omkring den. Nogle hundekurve har en kant, så din hund ikke kan smutte ud, og andre hundekurve har et håndtag, så du kan transportere din hundekurv, når du skal på tur. Hundekurven bør også være så stor, at din hund kan ligge og hvile sig med god plads til ryggen. Hundekurven bør være så stor, at du kan sætte din hund i den, og den kan ligge der i en stund. Hos naturogfritid kan du altid finde et solidt udvalg af forskellige hundekurve og hundesenge.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark