Derfor hitter Hummel Hive lige nu

//

Hummel er en dansk tøjproducent, der blev grundlagt i 1923 i Tyskland, men senere flyttede til Århus i Danmark. Siden da har virksomheden haft stor succes i både Danmark og internationalt med deres unikke og moderne designs, som kombinerer funktionalitet, komfort og stil.

En af Hummels nyere kollektioner er Hummel Hive, som blev lanceret i 2017. Hummel Hive er en kollektion, der kombinerer mode og sport, og som er inspireret af den såkaldte “Hive Mentality”, der betyder, at når individer arbejder sammen som en gruppe, kan de opnå mere, end de ville kunne som enkeltpersoner.

Hive-kollektionen omfatter tøj og sko til både mænd og kvinder og er designet til at være funktionelt og stilfuldt på samme tid. Kollektionen har en urban stil med elementer af sportstøj og streetwear. Designene er moderne og farverige og er perfekte til både hverdag og sport.

Hummel Hive er også bæredygtigt produceret, hvilket betyder, at materialerne er nøje udvalgt for at minimere miljøpåvirkningen. For eksempel er nogle af tøjet fremstillet af genanvendt polyester, og skoene er fremstillet af bæredygtige materialer.

Hummel Hive-kollektionen er også kendt for sit samarbejde med kendte kunstnere og designere. For eksempel har kollektionen samarbejdet med den danske graffiti-kunstner Victor Ash, som har skabt nogle fantastiske designs til tøjet og skoene.

Men det er ikke kun Hummel Hive-kollektionen, der har gjort Hummel til en succesfuld tøjproducent. Virksomheden har også en lang historie med at producere sportstøj til nogle af verdens største sportsklubber, herunder det danske fodboldlandshold og den tyske fodboldklub, Bayern München.

Hummel er også kendt for sin “chevron”-logo, som er en vinkelret trekant, der symboliserer en vinkelret pil. Dette logo blev oprindeligt brugt på Hummels fodboldstøvler i 1924 og er siden blevet et ikonisk symbol for virksomheden.

Alt i alt er Hummel en innovativ og bæredygtig tøjproducent, der har formået at kombinere funktionalitet, komfort og stil i deres designs. Med Hummel Hive-kollektionen har virksomheden skabt en kollektion, der ikke kun er moderne og stilfuld, men også har en stærk filosofi om teamwork og bæredygtighed.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark