Det skal du overveje, når du køber wrap til heste

//

Hestewrap er en fantastisk måde at holde din hest sund, rask og glad på. Det hjælper med at give dem den nødvendige næring til deres vækst og udvikling samt beskyttelse mod elementerne. Det kræver dog nøje overvejelse at vælge den rigtige type wrap til heste. Her er nogle faktorer, du bør overveje, når du køber hestewrap.

 

Typer af wrap til heste

Den type foder, du fodrer din hest med, har indflydelse på, hvilken type wrap til heste du bør købe. Hvis du bruger hø eller andet fiberrigt foder, kan wrap med ekstra fiberindhold være gavnligt for at fremme fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer. Hvis du på den anden side har en ældre hest, der er tilbøjelig til at få kolik eller laminitis, kan det være bedst at vælge en mere fordøjelig wrap, for eksempel lucerne eller græs.

 

Næringsindhold i wrap

Det er vigtigt at kontrollere næringsindholdet i det hestefoder, du køber, for at sikre, at det indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, din hest har brug for. Kig efter wrap, der har et højt indhold af protein og calcium samt et passende indhold af kulhydrater, fedtstoffer og fibre.

 

Fugtindhold i wrap

Hvis en wrap har for meget fugt, kan den hurtigt blive muggen eller harsk og være skadelig for din hests sundhed. Sørg for at tjekke fugtighedsindhold af wrap til heste før køb, og køb om muligt en wrap med et lavere fugtighedsniveau.

 

Opbevaring af hestewrap

Afhængigt af den type foder, du bruger, kan det være nødvendigt at opbevare noget wrap til heste i længere tid end andet. Sørg for at læse opbevaringsvejledningen omhyggeligt for at sikre, at du ikke risikerer fordærv eller kontaminering.

 

Variation af pris

Prisen på hestewrap kan variere meget, så det kan betale sig at undersøge og sammenligne priserne, før du køber. Selv om det i første omgang kan virke som en god idé at købe den billigste løsning, skal du overveje, om den vil give alle de ernæringsmæssige fordele, som din hest har brug for på lang sigt.

 

Sørg for det bedste foder til din hest

Ved at tage disse faktorer i betragtning, når du køber wrap til heste, kan du sikre, at din hest får al den næring, der er nødvendig for dens vækst og udvikling. Med lidt research og kvalitets- og prissammenligninger af udvalget kan du finde wrap, der passer til både dit budget og din hests ernæringsmæssige krav.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark