Derfor bør du overlade vinduespudsningen til de professionelle

//

Du kigger på vinduerne og ser, hvor beskidte de er, hvilket får dig til at krumme tæer. Det er tid igen til den månedlige pudsning. – Hvis du tænker sådan, så er det vidst på tide, at du overlader arbejdet til et professionelt firma, som rent faktisk kan lide det, og ved, hvad de laver.

Rene vinduer hver gang

Der er flere forskellige tips og tricks til, hvad man skal proppe i vandet, for at vinduerne bliver mest rene. Mange ender med at gøre det mere fedtede eller beskidte, og derfor er det bare nemmere, at overlade sine vinduer til dem, der ved, hvordan det skal gøres. Professionelle firmaer, som A-Polering, har 100% styr på det. De ved, hvad der skal i vandet, de kender teknikken, og så er de bare top trænet og motiveret til at hjælpe dig med rene ruder på abonnement-basis. Det gælder uanset om det er i det private hjem eller på din arbejdsplads.

Slip for bekymringen

Når du tegner et abonnement med en vinduespudser, så kan du selv bestemme, om de skal komme én gang om måneden, eller måske hver 2. måned. På den måde, kan du fuldstændig slippe dine bekymringer om, hvornår du kan få tid til at få dine vinduer pudset. Din vinduespudser kommer troligt hver gang som aftalt, og så kan du bruge tiden på noget mere fornuftigt.

Spar pengene på udstyr

Man kan købe udstyr til at pudse sine vinduer med stort set alle vegne. Men det er langt fra alle steder, hvor du kan købe ordentligt udstyr. Køber du billigt udstyr, kan du også godt regne med, at din pudsning bliver ligeledes. Derfor kan det godt betale sig, at købe noget ordentlig udstyr, for at få vinduerne pæne, men det koster knaster. En vinduespudser koster under halvdelen af hvad udstyret vil koste. Derfor kan du spare penge, og udover tiden, på at hyre en privat vinduespudser.

Få pudset med god samvittighed

Når du får pudset med A-polering, så kan du sikre dig, at der er miljøvenlige tanker bag. På grund af, at vinduespudseren har en stor portion erfaring, så ved han også, hvor meget vand der skal til, og mængden af sæbe dertil. Sæben er altid svanemærket, som er miljøvenlig. Derfor vil du kunne få pudset vinduer uden at påvirke miljøet unødvendigt, som man ellers gør, hvis man pudser selv. Her bruger man forkert eller for meget sæbe, som indeholder farlig kemikalier, og bruger for meget vand.

Tilfredshedgaranti

Når du får pudset vinduer, så er der altid tilfredshedsgaranti. Som betyder, at hvis du ikke er tilfreds med din vinduespudsning, så vil komme retur og pudse den ordentlig, helt uden beregning. Men heldigvis sker det sjældent. Men når man køber en service, så er det vigtigt, at der bliver udgjort et godt og solidt stykke arbejde, så kunderne kan være tilfredse.

Desuden skal du vide, at du kan få fradrag, når du hyrer en vinduespudser. Det indgår nemlig indenfor servicefradraget, som man kan benytte op til 6.200,- kr pr person i husstanden.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark