Post penge i et pillefyr, for både din økonomi og miljøets skyld

//

Klima er efterhånden på manges læber, og rigtig mange ønsker at foretage flere aktive valg, der gavner miljøet. Det kan f.eks. være at spise mindre kød, køre mere med offentlig transport, eller noget andet som er muligt at implementere i den hverdag, man nu engang har. En af de måder man relativt nemt kan gavne både miljøet, og sin egen økonomi, er at overveje at anskaffe sig et pillefyr i stedet for den måde, man nu engang varmer sin bolig op. Det er selvfølgelig ikke helt omkostningsfrit at udskifte sin gamle varmekilde med pillefyr, men du vil hurtigt opdage de mange fordele, der er ved at investere i et pillefyr.

Få den rette vedledning når du køber pillefyr

Hvis tanken om at købe pillefyr virker tillokkende på dig, er der ingen grund til at udskyde projektet. Hos Pillestoker er de specialister i salg og service af pillefyr, og du kan være helt tryg ved at handle med dem. De har nemlig beskæftiget sig med pillefyr i mere end 20 år, og ved derfor virkelig hvad det handler om. De kan fortælle dig om de mange økonomiske fordele, som f.eks. at du kan spare op mod 70 procent på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder. Hvis du er på udkig efter en god pillefyr pris, kan du altså roligt opsøge eksperterne hos Pillestoker.

Træf et bæredygtigt valg

Udover de klare økonomiske gevinster, der er ved at anskaffe sig et pillefyr, er det virkelig også værd at bemærke hvor meget det gavner miljøet. Et pillefyr kører på træpiller, og under forbrændingen ved den meget høje temperatur, sker der stort set ingen forurening. Du skal ikke betale co2-afgift når du køber træpiller, og du sparer altså også der, rigtig mange penge.  Dog skal man selvfølgelig overveje at træpiller fylder en del, men det er nu en ret lille pris at betale, i forhold til de mange fordele ved at have et pillefyr. Hos Pillestoker kan du desuden bliver klogere på dine muligheder for tilskud ved at udskifte dit nuværende varmeanlæg til pillefyr fra Pillestoker. Dette er nemlig tilfældet hvis din nuværende bolig kører på biobrændsel, olie, gas, koks, eller kul, hvormed du altså kan få hjælp til at reducere dit energiforbrug. Alt dette er gode grunde til at overveje Pillestoker.dk, hvis du gerne vil gavne både miljøet og din pengepung.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark