Derfor er brugte vintønder godt for miljøet

//

Vintønder bliver brugt til rigtig mange forskellige formål. For det første bliver de naturligvis brugt til at lagre vin blandt vinbønder verden over. Men vintønder har også mange flere formål en blot at lagre god rødvin. F.eks. er det populære at bruge i haven – både til pynt og til blomster- og plantekrukker. Yderligere kan du inden bruges i et vidt omfang. Her benyttes de gerne som små bord, eller bygges om til bare, vinreoler og meget andet.

Hvis du ønsker at bruge en vintønde til det ene eller andet formål, har du 2 valgmuligheder. Du kan vælge at benytte en brugt vintønde, eller du kan vælge en ny tønde. Lad mig forklare, hvor det kan være godt for miljøet, at vælge en brugt vintønde. Klik her for at se et stort udvalg af brugte vintønder.

 

Genbrug er godt for miljøet

De fleste af os ved godt, at genbrug er godt for miljøet. Det er derfor vi har pant på flasker i Danmark, og også derfor vi sortere vores affald i restaffald og pap. Når du bruger en brugt vintønde til det ene eller andet formål, genbruger du tønden, frem for at der blive fremstillet en ny. Dermed spares de ressourcer som der ville være brugt til at lave den nye tønde.

Mange gange er en brugt tønde faktisk meget bedre, og federe at bruge end en ny tønde er. Skal du f.eks. bruge en blomsterkrukke er regnvandstønde til haven, kan du sagtes bruge en brugt frem for en ny. Skal du ligeledes bruge den til at lave en ny vinreol eller hjemmmebar, er det meget federe, at lave det med en brugt vintønde. De har både en historie, og så kan du nogle gange fornemme duften af vin, som har farvet indersiden at tønderne en flot mørkerød farve. Der er meget mere charme over de brugte tønder. Så vælger du en vintønde som er brugt, hjælper du ikke kun med at gøre noget godt for miljøet, du får også et meget federe møbel.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark