Fodbold skal fejres

//

I Danmark er vores national sport fodbold. Derfor er det en vigtig sport for os danskere. Og det er vigtigt at vi kan vise, at vi fejrer sporten og at vi støtter sporten. Det er også vigtigt at vise, hvis vi dyrker sporten og især at vise, hvis vi er god til sporten. Derfor er det vigtigt med fodbold pokaler. Ellers, hvor er beviset for at du har været med i en turnering og vundet noget? Hvis belønningen er spillet i sig selv, hvor er alt det sjove? Nej, man skal bruge pokalerne til at vise sig selv frem!

Til turneringer er det specielt vigtigt

Hvis du nu skal til en fodboldturnering, så sørg lige for, at de har en pokal klar til vinderne. Gerne så mange som overhovedet muligt. Det er jo ikke så relevant, hvad der står på pokalen, bare du har vundet den for det ene eller andet. Selvfølgelig er det altid fedt at vinde det hele, men hvis du har en masse pokaler stående derhjemme på din hylde, tror du så folk går rundt og nærlæser en og enhver? Så selv hvis det bare er en andenplads eller en tredje plads. Pokaler til fodbold turneringer er vigtige. Det samme gælder hvis du skal planlægge en turnering. Står du for alle de tekniske ting, så er det næsten det vigtigste at have styr på pokalerne. Det er selvfølgelig ikke helt sandt, der er en bane der skal reserveres, hold skal administreres og så videre. Men det er pokalen, som man husker. Så længe du får styr på den og får det til at være pæn og flot, så er de andre ting ikke så vigtige at få perfekte. Ting behøver ikke at være planlagt til yderste perfektion, sålænge vinderne tager en flot pokal med sig hjem. Dette er fordi man husker pokalen. Man husker ikke at de byttede om på to af holdenes tider eller andre problemer. Så længe de trækker en flot pokal med sig hjem. Så er deres tanker et andet sted henne. Så hvis du er lidt nervøs over at skulle planlægge en fodbold turnering, så bare sørg for at få styr på pokalen. Eller pokalerne. Der er ingen, som siger at man ikke gerne må have flere pokaler. Faktisk jo flere de bedre. Jo flere der kan få en pokal for et eller andet, des bedre. Som sagt, så husker de ikke fejlene. Så husker spillerne kun, at de vandt en pokal. Selvfølgelig vil det være lidt kedeligt, hvis man vinder en pokal for bare at være med, men hvis man kan få en pokal ind for at vinde småting, så er det godt!

Det behøver ikke at være stort

Det kan godt lyde lidt dyrt, sådan at skulle købe en masse pokaler. Men det er jo ikke dem alle, som skal være store og ekstravagante. Hvis bare vinder pokalen er flot, så er det sådan set irrelevant hvor vild de andre er. Man kan endda få medaljer i stedet. Dog er pokaler federe.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark