Få designet unikke og personlige vielsesringe

//

Når man finder og møder sit livs udkårne er det både helt unikt, at I har mødt hinanden og samtidig er jeres forhold, jeres historik og jeres kærlighed noget helt unikt og meget personligt. Når I endvidere vælger at blive gift og dermed forbundet for resten af livet, skal der noget særligt symbolsk til at markere og symbolisere denne forbundethed og kærligheden mellem jer. Her kan et par håndlavet og anderledes vielsesringe være lige netop det smykke, som symboliserer denne forbundethed. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan I via en professionel guldsmed kan få designet og lavet jeres helt unikke, personlige og anderledes vielsesringe, som I skal bære resten af livet.

Lad vielsesringene fortælle jeres unikke historie

Et par håndlavede og anderledes vielsesringe kan designes lige efter jeres smag, personlige relation og unikke præferencer. Dette sker i samarbejde med guldsmeden, som lytter til jeres ønsker og behov og dernæst gør et stort arbejde ud af at designe et par vielsesringe, som fortæller og udtrykker netop jeres relation og historie. Måske kan vielsesringene udtrykke den måde, hvorpå frieriet skete på. Eller de kan symbolisere den familie, I har skabt sammen. Der er uendelige muligheder og her er det særligt vigtigt at vide, at guldsmeden tager sig god tid til at arbejde med processen omkring designet og guldsmedningen af vielsesringene. Det er især her, guldsmeden har sin store passion og styrke.

Få den type vielsesring, der passer til jer

Der findes mange typer af vielsesringe, som man kan vælge imellem. Nogle foretrækker en overdådig ring med en masse diamanter, mens andre foretrækker en helt simpel og dog anderledes vielsesringe, som ikke er så prætentiøs. Her skal vielsesringene gerne udtrykke jeres personlighed og temperament i forhold til valg af type, fordi det er noget af det mest personlige og intime, som man kommer til at bære resten af livet. Derfor er det vigtigt, at I tager jer god tid til at beslutte, hvilken type vielsesring, I ønsker og også hvordan den skal se ud.

Der må gerne være forskel

Det kan være oplagt for nogle par at få udført forskellige og dog anderledes vielsesringe. Her kan kvinden få udført en, der er besmykket med diamanter og manden kan få en meget simpel vielsesring. Samtidig kan I få den indgraveret, så der står en tekst på indersiden af ringen. Det kan være partnerens navn og eller børnenes navn også, eller et smukt citat eller digt, som I har tilfælles. Vigtigst er her, at I vælger det, der passer bedst til jer.

Samarbejdet med guldsmeden giver vigtige refleksioner over jeres forhold

Det vigtigste er, at jeres vielsesringe er personlige, også i forhold til, at det er en guldsmed, der designer og laver dem modsat en stor fabrik eller I køber en præ-designet ring. Når I samarbejder med guldsmeden om udformningen af vielsesringene, får det jer sikkert også til at reflektere over, hvad der virkelig definerer jeres forhold og/eller hvad der betyder noget særligt for jer, og det kan derfor være en givtig proces samarbejde om at designe ringene, og det er en god vej ind i ægteskabet.

 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark