Genåbning af butik, kæmpe sucess

//

Genåbning af butik, kæmpe succes.

Den lokale Loppemarked og genbrugsbutik, Guld og Rod Korsør holdt i fredags stor genåbningsfest. Det blev et stort tilløbsstykke, for både mange lokale samt mange udefra der var rejst langt for at være med til genåbningsfesten. Flere så kaldte skattejægere havde lagt vejen fordi, for at gøre et fund!

Gode fund var der masser af, butikken bugnede af vare og loppeeffekter ved genåbningen. 

Hvorfor holde en genåbning?

Men hvorfor genåbner man en butik, som allerede har haft en officiel åbning for et halvt år siden? Det spørgsmål stillede vi Jesper Petersen direktør i Guld & Rod. Jesper Petersen forklarede at butikken i Korsør havde åbnet under Corona pandemien, da Danmark var underlagt rigtig mange restriktioner. Set i bakspejlet var det ikke det mest optimale tidspunkt for åbning af en ny butik. Det var i hvert fald ikke muligt at give kunderne en rigtig åbningsfest. han forklarede videre: “Hos Guld & Rod plejer vi at åbne vores nye butikker med et brag af en fest, restriktionerne gjorde desværre at vores åbning i marts blev lidt tam, vi synes ikke at Korsør og omegn skulle snydes for en rigtig Guld & Rod fest. Så derfor en genåbning på den rigtige Guld & Rod måde”.

Genåbning med højt humør.

En rigtig genåbnings fest blev det da også til, mange hundrede kunder og genbrugs interesserede lagde på dagen vejen forbi den ny renoverede butik.
Guld & Rod serverede gratis grill pølser, fadøl og sodavand i lange baner, ude foran butikken, hvor et stort telt sørgede for læ, på denne Danske efterårsdag, der typisk for Danmark og årstiden bød på blandet vejr. Men selv det Danske efterårsvejr kunne ikke lægge nogen dæmper på den gode stemning. 

God stemning var der både inde og ude, mens duften af grillede pølser og ivrig snak blandt kunderne om dagens gode fund, stod et live jazz orkester for den gode stemning inden i butikken. Det er ikke hver dag man får mulighed for at shoppe til live jazz musik. mange af kunderne gav sig måske også lidt ekstra tid til at gå rundt og søge efter spændende fund, i mens de lyttede til musikken. Alt i alt må vi sige at Korsør fik en succesfuld genåbnings fest.

Fakta om Guld & Rod:

Guld & Rod er en kæde af såkaldte loppesupermarkeder og består i skrivende stund af otte butikker. Foruden Korsør som er kædens første butik på Sjælland, har Guld & rod kæden butikker i henholdsvis: 

 1. Aalborg
  2. Ringkøbing
  3. Brønderslev
  4. Viborg
  5. Hjørring
  6. Thisted
  7.  Ribe
  8. Korsør

I januar 2021 blev kæden fusioneret med Reshoppit, som består af fire trendy genbrugs butikker, i henholdsvis: 

 1. Herning
  2. Horsens
  3. Odense
  4. Vejle

Så kæden nu i alt tæller tolv store butikker, indenfor genbrug og bæredygtighed.

 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark