Her kan du købe godkendt gel polish

//

Det bliver mere og mere populært at få lavet negle. De mest populære er helt klar gel polish negle, hvor man får lagt et produkt oven på ens egne negle. På den måde, kan man lave meget lange negle, i alle faconer, alt efter hvad ens personlige stil og udtryk er. Men med voksende popularitet, så er der også et voksende marked, og det er desværre ikke alle gel polish produkter der er lige gode for en. Der kan nemlig være mange kemikalier i, som enten ikke er godkendt i EU, eller som er voldsomt allergifremkaldende.

Hvor køber man gode produkter henne?

Du kan med fordel starte med at tjekke https://nrkosmetik.dk/ ud, som er specialiseret indenfor gel polish negle. De afholder også kurser, så man kan blive uddannet negletekniker. Der er derfor styr på alle regler, produkter og love. Du er derfor garanteret, at de gel polish varer du køber, er af bedste og reneste kvalitet!

Hvad skal man vide inden man køber produkter?

Først og fremmest, så skal du være certificeret negletekniker inden du køber gel polish. Det kan nemlig have skadelige konsekvenser for dine negle, hvis du bevæger dig ind i universet, uden at vide hvad du laver. Det er altså ikke nok at se en video online af fremgangsmåden – du skal simpelthen være uddannet af professionelle.

Der findes mange produkter og det kan være svært at finde lige ”sit” produkt. Derfor handler det om at prøve sig lidt frem, og finde frem til hvad der virker bedst for en.

Hvilket tilbehør skal man købe?

Det kan være en rigtig snørklet og dyr fornøjelse at blive negletekniker. Der skal nemlig både UV-lamper, neglelakker i alle farver, gel polish, file, produkter og meget mere til. Dog kan du finde alle disse ting online. Vælger du rigtigt, får du alt det, du skal bruge. Du kan endda få det hele i et produkt. Det betyder, at du får base, farve, forlængelse, opbyggelse og top i bare et produkt. Det er ekstremt innovativt! Husk at holde øje med, om produkterne er godkendt i EU, så der ikke er nogle farlige stoffer i, som kan give ubehagelige overraskelser.

Hvad skal man starte ud med af farver?

Det kan være rigtig svært at styre sig, når man skal købe gel polish. Der er nemlig uendelig mange produkter at forholde sig til. Selv når man har fundet sit foretrukne mærke, kan det være en hel disciplin i sig selv ikke at købe alt hvad der nogensinde er produceret. Man kan med fordel starte ud med at tjekke ud hvilke negle farver der er in. Eksempelvis har det i sommeren 2021 været enormt populært med pastelblå – bedre kendt som babyblå – negle. Mange har også fået øjnene op for glimmer, og negle kan næsten ikke blive glimrende nok. Derfor kan du eventuelt starte ud med at købe en pastelblå og en glimmer. Allerede der er du med på moden!
Alternativt så vil der altid være nogle farver, der bare aldrig går af mode. En rolig beige, eller en knaldrød farve, vil altid være en sikker vinder!

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark