Hjælp miljøet ved at plante buske og træer i haven

//

Er du interesseret i at gøre så meget for miljøet og klimaet, som du kan, kan du jo vælge at begynde at plante så mange ting i din have, som du har mulighed for. Der er mange mennesker, der ikke gør nok brug af haven til at få plantet mange ting, og det er en skam, da både miljøet, klimaet og dyrene vil være glade for at få en masse ny natur. Er det længe siden, at du har plantet noget nyt i din have, er det da bare med at komme i gang.

Bor du i lejlighed? Få dig et sommerhus

Hvis du ikke har din egen have, men du virkelig gerne vil have det, kan du jo overveje, om du skal købe dig et sommerhus eller en kolonihave ved siden af din lejlighed, som du kan bo i, når det er sommer. Med sådan et hus følger der jo gerne en lille have med, og så kan du for alvor komme i gang med at plante nogle af de træer og buske, som du har haft lyst til at plante. Du kan jo endda overveje at plante en laurbær hæk, hvis du har mod på det.

Du kan få flere dyr i haven

Er du glad for at have dyr i din have, er der ingen tvivl om, at flere planter kan være med til at lokke endnu flere dyr til. På den måde kan du glæde dig over, at du er med til at skabe hjem for alt lige fra sommerfugle til pindsvin, og det er jo hyggeligt at kigge på alt det liv, der kommer i din have, hvis du begynder at få flere planter, buske og træer i den. Og så er flere planter jo bare pænere at kigge end en tom have.

Gør en tjeneste for miljøet

Ved at plante en masse ting i din have, kan du være med til at gøre noget godt for miljøet. Bierne er glade for blomsterne, og vi kan uden tvivl også godt bruge nogle flere træer i verden, da vi har fjernet lidt for mange gennem de sidste mange år.

 

Vælger du at lave en dejlig og flot have med masser af planter, har du også noget flot at kigge på, hvis du dyrker yoga i din have. Er du glad for at dyrke yoga, kan du jo finde gode yoga leggings her.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark