Miljøet sætter pris på vilde planter i din have

//

Er du ikke sikker på, hvad du skal plante i din have, kan det jo være en idé at overveje at lade nogle vilde planter gro der. Det kan være rigtig godt for biodiversiteten, og miljøet er glad for at få noget vild natur igen, så alt det, vi mennesker går rundt og laver, ikke bare er at anlægge haver, hvor der bestemt ikke er plads til dyrene og naturen.

 

Vil du også lave noget andet end at rode i haven, kan du finde dig en god begynder guitar her.

Dyrene har brug for vild natur

Det er efterhånden ikke meget, vi ser vild natur i bybilledet i dag. Meget af det er fjernet til fordel for at lave boliger, anlægge marker eller parker, og det er en skam, da dyrene og miljøet har rigtig godt af vild natur. Så hvis du kan være med til at gøre noget for den vilde natur, er det i den grad positivt, og der er rigtig mange dyr, der vil være glade for det, hvis der er vild natur i din have.

Du kan sagtens vælge vild natur i egen have

Der er dog mange, der er bange for, at vild natur kommer til at se skidt ud i en have, men det kommer helt an på, hvordan du griber det an. Det er klædt, at hvis du ikke slår græsset engang imellem, så kan det hurtigt komme til at ligne noget, der er løgn. Men du kan sagtens vælge områder af haven, hvor du kan lade naturen vokse frit, og hvor der kan være plads til dyr og insekter. Der er mange gode råd at finde på nettet til at komme på vej mod en mere naturlig have.

Find de bedste planter til din have online

Mangler du en billig hæk eller andet til din have, kan du nemt finde det på nettet. Det er i den grad meget nemmere at bestille planter til haven på nettet, da du på den måde ikke skal ud at køre for at finde dine planter. Nu kan du bare sidde derhjemme og svinge kortet, og så er der ellers en række planter på vej mod din adresse. Du kan tit også ende med at spare en del penge på at købe dine planter på denne måde, da der gerne er gode tilbud at finde, når du shopper online.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark