Hvad er et klimalån?

//

Drømmer du om at lave energiforbedringer på din bolig, kan du flere steder få dig et klimalån, som er et lån, der er beregnet til lige netop det formål at lave din bolig mere klimavenlig.

 

Går du derfor med tanker om at lave om på din bolig, så den kan blive mere klimavenlig, er det jo oplagt at vælge et klimalån frem for mange andre typer af lån. Spørg din bank om det er et lån, de kan hjælpe dig med at få.

 

Du kan også finde et billigt kviklån i forhold til renteniveau.

Kan jeg få et klimalån?

Ja, hvis du har en bolig, og du kan finde en udbyder, der er klar til at give dig et klimalån, kan det sagtens lade sig gøre. Det kan være en god ide at søge efter et specifikt klimalån, da du ellers hurtigt bare kan ende med at finde helt almindelige lån.

 

Klimalån er blandt andet noget, du kan finde hos Merkur og AL. Her kan du læse meget mere om, hvad det er for et lån, og hvordan du får dig sådan et lån, så du kan komme i gang med dit projekt.

Hvad koster et klimalån?

Det gode ved klimalån er som udgangspunkt, at det ikke koster noget. Med andre ord kan du altså få lånet uden renter eller yderligere omkostninger, hvilket også gør det til et rigtigt attraktivt lån, hvis du har mulighed for at få det.

 

Det er jo altid en fordel, hvis du kan låne penge uden renter på. Selvfølgelig skal du stadig huske, at du skal betale lånet tilbage, men det er jo altid noget, at du kan nøjes med at betale nøjagtigt de penge tilbage, som du har lånt, og ikke en masse ekstra i renter eller gebyr. Klimelånet er et helt nyt lån, som du med fordel bør læse mere om.

Er der andre lånetyper?

Ja, der findes mange andre typer af lån, som du også kan overveje, når du skal låne penge. Det er ikke kun klimalånet, der er muligt for dig at tage. Det vil dog være godt at overveje, da det er omkostningsfrit, så på den måde meget billigere end mange andre typer af lån.

 

Men har du ikke mulighed for at få dig et klimalån, er det jo bare med at se dig om efter et andet lån, hvis du har brug for pengene her og nu. Ansøger du online får du altid svar på din låneansøgning med det samme.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark