Hvad kan du gøre for at hjælpe miljøet?

//

Er du i tvivl om, hvad du kan gøre for at hjælpe miljøet, men vil du gerne være med til at gøre noget, har vi her et par gode bud til dig, som du kan tage til dig og gå i gang med her og nu.

 

Det er ikke særlig svære ting, du kan gå i gang med, og det er alt sammen noget, der bidrager positivt til miljøet. Og så er det jo bare fedt, at du har lyst til at være med til at gøre en forskel.

 

Beregn forbrugslån nu og få flere penge til at købe bæredygtige produkter.

Vælg mere genbrug

Hvis du gerne vil hjælpe miljøet, kan du blandt andet vælge mere genbrug, når du skal købe nye ting. Det kan være ved køb af nyt tøj, nye møbler eller nyt elektronik. Her kan det betyde en stor forskel at købe genbrug frem for nyt fra butikken.

 

Selvfølgelig er der ting, du ikke bare lige kan få fat i som genbrug, men det kan du altså nemt finde med de ting, vi lige har været inde på samt mange andre.

Smid ikke affald i naturen

Hvis du til tider har haft en uvane med at smide skrald i naturen, er det en rigtig god idé at stoppe med det nu. Affald er en af de største miljøskader, og derfor er det meget vigtigt, at vi lader så lidt skrald ligge at flyde som overhovedet muligt.

 

Det kan også være en rigtig god idé at gøre det til en vane at samle skrald op, som du møder på din vej, da der med stor sandsynlighed ikke er mange andre, der gør det. Jo mindre affald vi kan have i naturen desto bedre. For så ender det heller ikke i havet.

 

Lån uden kreditvurdering hvis du har brug for det.

Vælg grøntsager over kød

Sidst, men absolut ikke mindst, kan det også have en enorm betydning, hvis du begynder at vælge grøntsager over kød, når du skal lave aftensmad derhjemme. Der er alt for mange mennesker, der stadig spiser kød, og det er bestemt ikke godt set med klima-briller.

 

Vi skal gerne væk fra at spise så meget kød, som vi spiser i dag, og her kan du jo være med til at gå forrest i kampen. Du kan simpelthen bare vælge at skære kød så meget som muligt ud af dit daglige forbrug, og så kan du erstatte det med meget mere bæredygtige fødevarer.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark