Min vens bedste fest

//

Jeg sad udenfor med mine venner. Vi havde lige spillet noget fodbold. Vi sad bare og snakkede nu. Vi snakkede om alt muligt. Om skolen, og alt andet. Men ligepludslig snakkede vi om min vens fødselsdag som er snart. Vi snakkede om at holde noget, uden han fik det af vide. Det skulle ligesom være et surpriseparty. Men vi var ikke helt sikre. Det ville være lidt svært at holde sådan noget og især pynte op. Men der kendte en af mine venner en hjemmeside ved navn shop.festgear.dk som vi kunne købe fra. De skulle have alt til fødselsdagsfester. Jeg valgte så at gå med på den. Det gjorde de andre af mine venner også. Så vi valgte at holde ham et surpriseparty. Han havde fødselsdag om 3 dage så vi havde lige noget tid til at forberede det. Vi bestilte straks fra festgear. Vi fik købt en masse. Det var heldigvis til en virkelig god pris. Vi fik balloner. En masse balloner faktisk. Vi fik også en masse andet pynt. Det blev virkelig fedt. Der blev hængt en masse op, og virkelig gjort meget ud af det. Der gik ikke længe så nærmede det hans fødselsdag. Han havde fødselsdag i morgen nu. Jeg skulle ud at finde en gave. Det var meget sværere end jeg troede. Jeg brugte meget længere tid på at kigge på en gave end jeg havde forventet. Men til sidt lykkedes det mig heldigvis at finde en god gave. Det blev til en fodbold trøje, med hans yndlings hold på. Nemlig real Madrid. Næste dag holdt vi så surprisepartyet for ham. Han blev vildt overrasket. Det blev til en virkelig god fest, og vi alle var vilde med det. Vi havde inviteret en masse, så det endte med at blive en rigtig stor fest.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark