Plant flere træer og gør en god gerning for miljøet

//

Vil du gerne være med til at gøre en forskel for jordkloden, kan det være en god idé at komme i gang med at plante en masse træer. Du kan jo starte ud med at plante mange flere træer hjemme i din egen have, og når du ikke har plads til at have flere, kan du jo altid vælge at betale til velgørende organisationer, der planter træer verden over. Det kan være en god måde at støtte op om at få flere træer, selvom du måske ikke selv lige har plads til at plante flere derhjemme.

 

Vil du lave en hjemmeside om planter, buske og miljøet, så lær hvad er dns her.

Bedre at bruge træer en kul, olie og gas

Det kan også være rigtig godt, hvis vi kan komme i gang med at gøre brug af træ noget mere, da det ikke udleder nær så meget co2 eller biomasse, som olie og gas eksempelvis gør. Selvom vi helst skal undgå at brænde ting af for at skabe energi, er det dog trods alt bedre for miljøet, hvis vi kan gå over til at bruge træ i stedet for fossile brændstoffer. Og er du med til at plante flere træer, kan du også være med til at gøre noget for denne udvikling.

Flere planter hjælper biodiversiteten

Har du ikke plads til at plante flere træer hjemme i din have, kan du også vælge at plante blomster, buske eller hvad du nu ellers har mulighed for. Det kan til en starte være med til at hjælpe biodiversiteten, hvilket jo kan være til stor gavn for miljøet. Du kan blandt andet vælge at finde bunddække med blomster, som du kan få i din have. Det er nemt at bestille nye ting til din have på nettet, og du får det hele leveret direkte hjem til din dør, så du ikke engang skal ud at køre for at hente det.

Aldrig for sent at gøre noget

Selvom du måske har haft egen have i mange år, og du ikke lige har fået plantet nok ting i den, skal du ikke være bange for, at det bliver for sent at gøre noget ved det. De planter får forhåbentlig lov til at blive stående der i mange år fremover, så selvom du planter noget i dag, kan det være, at vi stadig har glæde af det langt ude i fremtiden. Så det er aldrig for sent at gøre noget.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark