Spil minigolf på Bornholm

//

Minigolfen på Bornholm er fantastisk. Med tre baner er du sikker på at finde en, der falder i din smag. Uanset om det er sandklitbanen med den fantastiske udsigt over Vesterhavet eller skovbanen med udfordrende forhindringer, er der noget for enhver smag. Om aftenen kan du måske prøve minigolf på en helt anden måde ved at spille på Norges eneste minigolfbane, der lyser i mørket! Uanset hvad du foretrækker, om du er minigolfspiller eller ej, så har Bornholm et eventyr, der venter på dig. Minigolf på Bornholm er fantastisk. Med tre baner er du sikker på at finde en, der falder i din smag. Uanset om det er sandklitbanen med den fantastiske udsigt over Vesterhavet eller skovbanen med udfordrende forhindringer, er der noget for enhver smag. Om aftenen har du måske lyst til at prøve minigolf på en helt anden måde ved at spille Norges eneste minigolfbane, der lyser i mørket! Uanset hvad du foretrækker, uanset om du er minigolfspiller eller ej, har Bornholm et eventyr, der venter på dig.

Du vil elske Minigolf på Bornholm . Med tre baner er der sikkert en du kan lide og finde ud af om det er den med strandudsigt eller skovbanen med udfordrende forhindringer.

Om aftenen kan du prøve minigolf på en helt anden måde ved at spille Norges eneste minigolfbane, der lyser i mørket! Uanset hvad dine præferencer er – om du er minigolfspiller eller ej – har Bornholm et eventyr, der venter på alle.

Læs mere her

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark